Books.ba – novo mjesto u Sarajevu za sve ljubitelje knjiga

Danas je u Sarajevu svoja vrata za sve ljubitelje knjiga otvorila knjižara Books.ba, dinamičan i strastan tim ljubitelja knjige, koji imaju želju da zabave, informišu, obrazuju i unaprijede životne vještine, sa kvalitetnom i pristupačnom ponudom i vječitom nadom u bolje sutra!

 

books.ba2

 

Books.ba je kompanija osnovana u 2011. i bavi se distribucijom knjiga, udžbenika i stručnih časopisa, te maloprodajom knjiga u renoviranom objektu u ulici Trg heroja broj 7 u Sarajevu. Od 2012. postaje partner izdavačke kuće Macmillan Education UK u distribuciji i suizdavaštvu udžbenika za učenje engleskog jezika. Osim knjiga kompanije Macmillan Education, Books.ba distribuira i izdanja preko 200 inozemnih i lokalnih izdavačkih kuća.

 

books.ba3

 

U sklopu knjižare je i klub knjige koji je idealno mjesto za odmor, čitanje i rad u mirnom i ugodnom okruženju, besplatno korištenje interneta i poseban kutak za male čitatelje.

 

Books.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
27. SFF otvaraju dva filma, DESET U POLA Danisa Tanovića i omnibus sarajevske klase Bele Tarra