Books.ba – novo mjesto u Sarajevu za sve ljubitelje knjiga

Danas je u Sarajevu svoja vrata za sve ljubitelje knjiga otvorila knjižara Books.ba, dinamičan i strastan tim ljubitelja knjige, koji imaju želju da zabave, informišu, obrazuju i unaprijede životne vještine, sa kvalitetnom i pristupačnom ponudom i vječitom nadom u bolje sutra!

 

books.ba2

 

Books.ba je kompanija osnovana u 2011. i bavi se distribucijom knjiga, udžbenika i stručnih časopisa, te maloprodajom knjiga u renoviranom objektu u ulici Trg heroja broj 7 u Sarajevu. Od 2012. postaje partner izdavačke kuće Macmillan Education UK u distribuciji i suizdavaštvu udžbenika za učenje engleskog jezika. Osim knjiga kompanije Macmillan Education, Books.ba distribuira i izdanja preko 200 inozemnih i lokalnih izdavačkih kuća.

 

books.ba3

 

U sklopu knjižare je i klub knjige koji je idealno mjesto za odmor, čitanje i rad u mirnom i ugodnom okruženju, besplatno korištenje interneta i poseban kutak za male čitatelje.

 

Books.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Godina u znaku Tigrana Hamasyana