Nezapamćeno interesovanje za spektakl Paula Kalkbrennera u beogradskoj Areni

Release Date
20/04/2023
fotografije
EXIT Photo Team

Najava nastupa Paula Kalkbrennera 12. maja u beogradskoj Areni nadaleko je odjeknula – ulaznice za ovaj spektakl do sada su kupili fanovi iz više od 20 zemalja! Uzbuđenje pred show ove rock zvijezde među elektronskim izvođačima samo je nastavilo da se povećava nakon što je na samom početku prodaje kupljeno više od 3.000 ulaznica u samo nekoliko sati. Do nove Dance Arena Belgrade Takeover žurke, koju organizuje EXIT za otvaranje TMRW konferencije, ostalo je manje od mjesec dana, a čitavi kontingenti ulaznica nestaju velikom brzinom!

Za ovaj događaj godine u najvećoj dvorani Jugoistočne Evrope prednjače kupci ulaznica iz Srbije i zemalja regiona – Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, a na listi budućih posjetitelja su čak i fanovi iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Izraela, Turske, Njemačke, Austrije, Švajcarske, Holandije, Francuske, Albanije, Italije, Mađarske, Rumunije, Češke i Bugarske. Potvrđena su očekivanja da će drugi EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj biti najtraženija žurka ove godine u Beogradu, kojom se ujedno otvara novo izdanje vodećeg tech okupljanja u Evropi – Tomorrow konferencije.

Nezapamćeno interesovanje za show Paula Kalkbrennera u skladu je sa njegovom reputacijom rock zvijezde među producentima elektronske muzike, koji pred publiku donosi autorske pjesme, bez kojih su njegovi nastupi nezamislivi. Aaron, Feed Your Head (remix White Rabbit), No Goodbye, Sky And Sand ili Si Soy Fuego prevazilaze muzičke žanrove i ubrajaju se u klasike za sva vremena. Uža specijalnost ovog vodećeg svjetskog producenta, DJ-a i live izvođača je da rasprodaje  stadione i dvorane, a u rodnoj Njemačkoj je tokom obilježavanju 25. godišnjice pada Berlinskog zida nastupio pred više od pola miliona ljudi!

Regularne ulaznice za nastup Paula Kalkbrennera u Štark Areni 12. maja dostupne su po cijeni od 1.990 dinara, VIP za 4.690 dinara i VIP On-stage za 7.990 dinara. Ulaznice su dostupne na Exitovom sajtu, Gigs Tix prodajnim mestima i online.

Paul Kalkbrennerov show napravit će energičan uvod u predstojeće nastupe na Exitovoj mts Dance Areni, hramu elektronske muzike. Ujedno će otvoriti i novo izdanje TMRW konferencije, koju će od 12. do 14. maja 2023. godine u Štark Areni posjetiti više od 10.000 ljubitelja blokčejna, gejminga, metaversa i vještačke inteligencije. Ulaznice za drugo beogradsko izdanje Tomorrow konferencije u prodaji su po najpovoljnijim cijenama i dostupne su na tmrwconf.net.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto su cekeri odličan izbor i alternativa plastičnim vrećicama?