Nove Kaftan studio jakne su fantastična fuzija visoke i ulične mode

Kaftan studio predstavlja svoj novi IT komad za kojim već vlada prava pomama. Nove Kaftan studio jakne su fantastična fuzija couturea i street stylea, odlično se kombiniraju uz jeans, a veoma lako se mogu prilagoditi i za svečanije prilike.

 

KAFTAN STUDIO IT JACKET 02

 

Materijal od kojeg se izrađuju se radi ručno u svim bojama i upravo je to razlog zbog kojeg su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za ovaj novi neodoljivi dizajnerski model sa potpisom Kaftan studia.

 

[vimeo]https://vimeo.com/278898717[/vimeo]

 

Poznato je da su velike modne kuće odavno iz upotrebe izbacile krzno, jer se sa pravom smatra neetičnim korištenje prirodnog krzna u savremenom modnom dizajnu. Kaftan studio je od svog osnivanja fur-free-fashion design brend koji u svom radu nikada ne koristi krzno. Novim modelom jakni koje volumenom, teksturom i mekoćom neodoljivo podsjećaju na bunde, bh. dizajnerice svim ženama nude lepršavu alternativnu opciju za krzno i prihvatanje fur-free-fashion koncepta.

KAFTAN STUDIO IT JACKET 03 KAFTAN STUDIO IT JACKET 05 KAFTAN STUDIO IT JACKET 01 KAFTAN STUDIO IT JACKET 04

Photography and DoP Edvin Kalic

Art Direction Kaftan Studio

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nakon 14 godina Alber Elbaz napušta Lanvin