Petrichor by Mateyaneira: Modna kolekcija inspirirana kišom

Petrichor predstavlja miris tla poslije kiše, no upravo je to naziv nove kolekcije brenda Mateyaneira. Inspirirana različitostima unutar jednog karaktera, metamorfozama kroz koje jedna osoba prolazi na svom stilskom putu, kolekcija ima svoje čvrste i ozbiljne strane, no i one zaigrane, lepršave, ujedno je i provokativna i romantična, što dizajnerice najviše potenciraju kroz materijale i njihovo kombiniranje.

 

Petrichor 6

 

Nova kampanja u potpunosti vizualizira značenje riječi Petrichor, snimljena je izmađu dvije kiše, u magli, na jezeru nadomak Beča, u predivnoj prirodi.

 

– Htjele smo da editorial prenese sjetno ozračje jeseni i nepotpunu razbuđenost u hladnom jutru, što mislimo da je Stefan uspio zabilježiti na idealan način.

 

Kaputi od kašmira, kožni setovi, odijela od vune i svile i ovog su puta našli svoje mjesto u kolekciji koja je predstavljena na revijama u Zagrebu, Sarajevu i Ljubljani – gdje je nagrađena od strane stručnog žirija priznanjem WOW za najbolji internacionalni dizajn.

 

Za fotografiju je zaslužan Stefan Koković, s kojim su dizajnerice sarađivale i na kolekciji Retro Restart, šminku je radila Dajana Pajkić, a kosu Mijo Majhen.

 

Petrichor 5 Petrichor 4 Petrichor 3 Petrichor 2 Petrichor 1

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.