monoi nakit: Sva ljepota minimalizma geometrijskih oblika

monoi – brend srebrnog nakita nastao je krajem 2018. godine sa jasno definisanom idejom o estetici koja ga karakteriše inspirisan je minimalističkom arhitekturom i dizajnom. Dizajnerski duo, brat i sestra, Marko i Maja Bačanin, kreirali su ovaj bezvremeni nakit bez suvišnih dekorativnih detalja i sa akcentom na formu i materijal od koga je napravljen. Ideja je inovativni, svež pristup kreiranju modnog nakita.

 

Monoi1
– Izazov kako da se najjednostavniji geometrijski oblik kao što je kvadrat ili krug pretoči u efektan nakit je rezultirao prepoznatljivim, pročišćenim stilom prve kolekcije GEOMETRIA. U oktobru 2019. smo lansirali dodatak kolekciji koji uključuje pozlaćene modele. Fokusirajući se na minimalnu estetiku ali bez žrtvovanja udobnosti, dizajnirali smo nakit koji može lako da se integriše u bilo koji način odijevanja ili priliku, kažu nam dizajner Marko i dizajnerica Maja.

 

Monoi4

 

Svaki komad se proizvodi u porodičnoj radionici u Srbiji, uz korištenje tradicionalnih, održivih metoda izrade. Proces proizvodnje se započinje preradom i rafinisanjem srebra. Pažljivo praćenje materijala od ove početne faze doprinosi kvalitetu finalnog komada. Nekonvencionalni proces proizvodnje srebrnih ploča je jedan od ključnih atributa monoi nakita. Razvijen strane monoi tima, posebno odgovara potrebnoj strukturi materijala neophodnoj za specifičan monoi dizajn.

 

Više o monoi nakitu potražite na oficijelnoj stranici monoi.

 

Monoi2 Monoi5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Da li su modnim brendovima zaista potrebni kreativni direktori?