Pharrell Williams je novi kreativni direktor muške linije u Louisu Vuittonu

Release Date
14/02/2023

Američki poduzetnik i muzičar, Pharrell Williamsimenovan je za kreativnog direktora Louis Vuitton muške mode kao nasljednik Virgila Abloha.

– Louis Vuitton sa zadovoljstvom predstavlja Pharrella Williamsa kao svog novog kreativnog direktora za mušku modu. Njegova prva kolekcija za Louis Vuitton bit će predstavljena u junu tokom Sedmice mode u Parizu, stoji na Instagramu brenda i u priopćenju za javnost što je potvrdilo ranija predviđanja o imenovanju.

U nastavku izjave stoji: Pharrell Williams je vizionar čija se kreativnost proteže od glazbe pa do umjetnosti i mode – etablirajući se tako kao kulturna globalna ikona u posljednjih dvadeset godina. Način na koji on ruši granice u raznim svjetovima koje istražuje, u skladu je sa statusom Louis Vuittona kao kuće kulture, jačajući vrijednosti inovacije, pionirskog duha i poduzetništva.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
INVERT: Jesenji hit komadi brenda Plusminus Fashion