SERBIA OPEN OFFICE: Putujte i ponesite kancelariju sa sobom

ODMOR U SVAKOM RADNOM SATU

Release Date
17/05/2021
naslovna fotografija
Beograd / Predrag Vučković

Digitalnim nomadima koji su Srbiju odavno upoznali i veoma dobro ocijenili, posljednjih mjeseci pridružuju se zaposleni u mnogim oblastima. Online treneri, instruktori, prevodioci, arhitekte… Svi oni posao nose sa sobom, u svom kompjuteru. Potreban im je dobar internet da ga pokrenu. Da bi sebe inspirisali i pokrenuli potrebno im je više… Dobra energija, otvoreni muzeji, gradski život pored reke. Neki bi planinski vazduh, šumu ispred prozora. Ima onih koji bi pogled na rijeku, ljekovitu vodu, ili seosko buđenje i pravi srpski doručak za početak radnog dana.

Rtanj / Stefan Kondić

Sve to u jednom paketu nudi Srbija. Serbia open office podrazumijeva dobrodošlicu svim radnicima na daljinu širom svijeta. Oni treba da izaberu u kakav bi prostor da smjeste virtuelnu kancelariju, i kako bi da provedu vrijeme poslije radnih sati. Hoteli, apartmani, vile, salaši i restorani u Srbiji nude najrazličitije pakete.

Hram / Predrag Vučković

Novi nomadi na jednom mjestu ostaju najmanje mjesec dana. Za to vrijeme, osim što će dopuniti energiju za svoje redovne obaveze, moći će da upoznaju Srbiju.

Bilo da izaberu Beograd, sa svim privilegijama koje metropola nudi, ili neki manji grad u Srbiji, poslije radnog vremena moći će da se upoznaju sa historijskim spomenicima, kulturnim dešavanjima i svakodnevicom mještana.

Brojni hoteli na planinama, u banjama, spremni su da se takmiče s gradskom ponudom. Njima u prilog ide tišina, mir, ali i avantura, priroda i aktivna popodneva.

Novi Sad / V. Veličković / Novi Sad Euro Capital of Culture

I ruralni turizam nije bez iskustva sa digitalnim nomadima, a ni bez dobre ponude. Ako biste budilnik zamijenili pijetlom, gradsku buku, zvucima livada i pašnjaka, a brzu hranu, najboljim domaćim specijalitetima, onda u Srbiji možete pronaći selo, koje je pravo mjesto za vašu novu kancelariju.

vinograd / Dragan Vildović

Novi oblik turizma, u svijetu poznat kao workation posljednjih mjeseci prepoznale su brojne zemlje i mnogi putnici. Turistička organizacija Srbije zajedno sa Horesom pokušava da spoji sve one koji mogu da svoju kancelariju ponesu sa sobom i izmjeste u prostor koji sami odaberu, sa onima koji mogu da ponude ugodne uslove za rad, ali i preporuku za sadržajne sate poslije rada.

Kućica na Drini / Predrag Vučković

Ponuda je šarenolika, usluga spremna, a turisti širom svijeta čekaju da je upoznaju. Serbia open office, više od posla. Najbolje od uživanja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.