TEA ATELIER predstavlja novu elegantnu kolekciju izrađenu od najkvalitetnijih luksuznih materijala

Release Date
28/03/2023
fotografije
Maja Topčagić
make-up
Adi Hasić
kosa
Amra Tnčić
model
Alma Zaimović

Brend Tea Atelier je predstavio novu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. kojom ostaje vjeran konceptu koji se zasniva na sintezi slikarstva i mode. Paleta boja je tamna, prevladavaju crna, ljubičasta izlatna, s izuzetkom nekoliko komada u zlatno žutoj i crvenoj boji

Komadi su oslikani sjajnim zamršenim crtežom, azlatni i bakreni tonovi se prožimaju kroz cijelu kolekciju. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan. Kolekcija je elegantna i vrlo nosiva, izrađena je iz najkvalitetnijih luksuznih materijala kao što su saten svila i taft svila.

 

Proizvodi Tea Atelier su zapravo wearable art (nosiva umjetnost) i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil. Ono za čime svaka žena teži jeste da posjeduje unikatan, neobičan i jedinstven odjevni komad, koji će dati određeni stilski, ali i osobni pečat kombinaciji koju nosi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Crna haljina u središtu nove Zarine kolekcije