Vladimir Vulić: Tri savjeta za biznis u šortsu

Najveći TEDx događaj u regionu, TEDxZagreb, održan je 15. maja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i okupio je više od hiljadu entuzijasta. Na ovogodišnjem događaju, organizovanom pod nazivom BUILD.FUTURE.NOW., dvadeset odabranih pojedinaca je ispričalo svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

 

Vladimir Vulić, menadžment konsultant, suosnivač NVO Digitalizuj.me i programski direktor konferencije Spark.me, se na TEDxZagreb predstavio govorom pod naslovom Tri savjeta za biznis u šortsu, u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNVpAvo9_NU[/youtube]

 

///

 

Vladimir Vulić je konsultant u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Suosnivač NVO Digitalizuj.me, digitalne zajednice koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Programski direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Bio je TEDx govornik dva puta. Govorio je na konferencijama u više od 10 država širom svijeta, od Perua do Poljske. Teme o kojima govori su biznis strategija, upravljanje inovacijama i promjenama, liderstvo i preduzetništvo.

 

foto_Ratko Mavar

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako izgleda slavna scena iz filma FIGHT CLUB bez Tylera Durdena