5 parfema iz Plaza parfumerije koji ti trebaju tokom Sarajevo Film Festivala

Release Date
15/08/2022

Sarajevo Film Festival je zasigurno najveće ljetno dešavanje u našem gradu, osim što je kulturni događaj, vrijeme je kada svi mi volim prošetati gradom u našem punom sjaju. Ako ste već obavili odjevni shopping i fali vam samo još nešto da upotpuni cjelokupni dojam o vama, vjerujte nam na riječ, to je jedan od ovih parfema iz Plaza parfumerije.

 

Creed, Wind Flowers

Miris lansiran početkom marta ove godine najnovij je parfem čuvene parfemske porodice, i istoimene kuće, Creed. U parfemu Wind Flowers glavnu riječ vodi jasmin, primjetan je od trenutka kada se spoji sa vašom kožom pa sve dok ne iščezne sa iste. Jasmin je ovdje kombinovan sa breskvom, ružom, mošusom i cvijetom narandže što kompoziciji daje neodoljivi gorko – slatki miris koji će vas pratiti tokom dnevnih projekcija.

 

Olfactive Studio, Close Up

Ukoliko ste ipak večernja osoba, i planirate ostajati vani do dugo u noć kao pratnju preporučujemo Olfacitve Studio i parfem Close Up. Sirupasta višnja ukombinovana sa bijelim duhanom, tonkom, kafom i toplim začinima je idealna kombinacija ukoliko želite ostaviti upečatljiv i mističan dojam.

 

Nishane, Suede et Safran

Za večernju priču za vas imam još jedan izuzetan parfem, a to je Nishane Suede et Safran. Za ljubitelje dominantne note kože u parfemima potraga za istim završava ovdje. Jelenja koža je ta koja nosi ovu kompoziciju, a tu je još šafran i đumbir koji svojom blagom slatkoćom ovaj miris čine nosivijim, a finalni produkt je miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Xerjoff Naxos i Nishane Hacivat

Možda ipak ne želite propustiti ni trenutak ovogodišnjeg SFF-a i planirate čitav dan provesti vani, onda neki od ova dva parfema je idealan izbor za vas. Da li će to biti Xerjoff Naxos kojeg čine note meda, slatkog duhana, vanile i svježe lavande koji mu daju slatku, kremastu i neodoljivu kompoziciju a opet dovoljno prozračnu da ne smeta ni vama ni drugima oko vas, ili će vaš izbor biti Nishane Hacivat, neodoljiva kombinacija mahovine i ananasa koja iako djeluje po notama dosta blaga sa vaše kože sigurno neće otići barem do prvog tuširanja.

Stoga, ukoliko niste još uvijek odabrali svoj parfem za događaj godine, požurite do Plaza parfumerije u BBI Centru i uronite u svijet niche mirisa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.