Vladimir Vulić: Tri savjeta za biznis u šortsu

Najveći TEDx događaj u regionu, TEDxZagreb, održan je 15. maja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i okupio je više od hiljadu entuzijasta. Na ovogodišnjem događaju, organizovanom pod nazivom BUILD.FUTURE.NOW., dvadeset odabranih pojedinaca je ispričalo svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

 

Vladimir Vulić, menadžment konsultant, suosnivač NVO Digitalizuj.me i programski direktor konferencije Spark.me, se na TEDxZagreb predstavio govorom pod naslovom Tri savjeta za biznis u šortsu, u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNVpAvo9_NU[/youtube]

 

///

 

Vladimir Vulić je konsultant u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Suosnivač NVO Digitalizuj.me, digitalne zajednice koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Programski direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Bio je TEDx govornik dva puta. Govorio je na konferencijama u više od 10 država širom svijeta, od Perua do Poljske. Teme o kojima govori su biznis strategija, upravljanje inovacijama i promjenama, liderstvo i preduzetništvo.

 

foto_Ratko Mavar

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 restorana u Sarajevu koje rado posjećujemo