ĆAKNUTA OVCA, jedan od naših najomiljenijih brendova, ima novu kolekciju jakni

Release Date
14/01/2022
fotografije
@filipz__

Wacky Sheep (Ćaknuta ovca) je dizajnerski i snowboard brand nastao 2012. godine u Beogradu. Sama ideja je nastala spontano, usljed nemogućnosti da nađu i kupe šarenu vunenu kapu za skijanje odlučili su da probaju da je naprave. Započeo s izradom ručno izrađenih kukičanih kapa, polako se razvijao u ideju dizajnerskog branda koji je fokusiran na kreativne i inovativne proizvode za svakodnevnu upotrebu.

Wacky Team sastoji se od mladih industrijskih i grafičkih dizajnera i zaljubljenika u zimske sportove.Svaki kreirani proizvod je apsolutno otkačen i inovativan na svoj način, uz najbolji kvalitet.

Uvijek s entuzijazmom za stvaranje nečeg novog i cool od ovog kreativnog tima se očekuju nove otkačene stvari, baš kao što je i nova kolekcija zimskih jakni u pet dizajna: pastirica, planina, forest, shark i battle sheep. Svaka od jakni je vodootporna, ima unutrašnje punjenje, te šest džepova.

Ukoliko želite da budete svoji, drugačiji i da se nikako ne uklapate u modnu kolotečinu ove zime, naša preporuka je Wacky Sheep.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dosada sa DOGO cipelama i torbama naprosto nije moguća!