Dua Lipa kreirala novu ljetnu Versace kolekciju

Release Date
09/05/2023
foto
@dualipa

Slavna pjevačica Dua Lipa nastavlja saradnju s Donatellom Versace. Dua Lipa koja je bila zvijezda Versace kampanje za 2021. a prošetala je i pistom Sedmice mode u Milanu, kreirala je novu ljetnu žensku kolekciju za Versace pod nazivom Versace High Summer La Vacanza, koju će ovaj moćni duo predstaviti uskoro u Cannesu.

Pjevačica, ujedno i dugogodišnja prijateljica brenda, ističe oduševljenje ovom saradnjom: Apsolutno sam oduševljena što sam s Donatellom dizajnirala žensku kolekciju La Vacanza za Versace. Ona i ja smo stvorile snažnu vezu tokom godina i jako sam zahvalna na podršci koju sam dobila od nje i tima od samog početka moje karijere. Za nju je bio san da mi pruži čast da su-dizajniram ovu kolekciju i pokažem sve moje ljetnje inspiracije.

Glavna kreativna direktorica ove modne kuće, Donatella Versace, također je izrazila svoje zadovoljstvo ovom saradnjom.

Uvijek sam bila inspirisana procesom zajedničkog dizajna. Rad s Duom na ovoj kolekciji bio je vrlo uzbudljiv i volim našu dinamiku. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njena kreativna vizija je izuzetna. Ljeto je čarobno doba. Ovaj osjećaj i boje tog doba godine obilježit ćemo jednom zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Cannesu.

Kolekciju ćemo vidjeti 23. maja ove godine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Neka vas ove zime grije beeknit pletivo