JYSK kampanjom ČAROLIJU PRAZNIKA POKREĆU TVOJE RUKE potiče na zeleno promišljanje

Release Date
20/12/2022

Najbolje ideje za praznično uređenje doma nerijetko dođu spontano, a pritom nam priroda može biti neiscrpan izvor inspiracije. JYSK je, kako bi svoje kupce potaknuo na održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine, i ove godine na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“. Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje  je da su najljepše uspomene one u koje uložimo svoje vrijeme i trud.

 

I ove godine spremni za praznično slavlje

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri poput Irmele Kadić (@irmela.kadic) i Andree Tomašević Kolenda (@enina.mama), koji su kombiniranjem prirodnih dekoracija i materijala osmislili i kreirali vlastiti održivi praznični ukras za vrata ili zid, a potom su svoje kreacije podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama uz  #JYSKCarolijaPraznika.

Kupovina ukrasa nije uvijek najbolje rješenje, jer uz ove DIY ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, a uz izradu osobnih ukrasa imate se priliku kreativno izraziti, ali i kvalitetno provesti vrijeme sa ukućanima.

Poznata regionalna influenserka Matea Halilović  (@matea_halilovic) otkrila je na koji način možete napraviti svoju blagdansku dekoraciju za zid ili vrata u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno je dobra ideja, malo mašte i komadić prirode.

Uživam u kreativnom stvaranju i uvijek mi je draže svoj dom upotpuniti DIY dekoracijama koje sam sama osmislila uz malo truda i mašte. Proizvode koje napravim često poklanjam prijateljima i porodici i smatram da je to uvijek osobnije i zanimljivije od kupovine gotovog poklona, podijelila je Matea Halilović i dodala da za nju prvi korak do ideje predstavlja potraga za inspiracijom u samoj prirodi.

Postupak za izradu dekoracije za zid ili vrata:

  1. Zelenilo povezati špagom ili žicom u buket koji odgovara veličini košare.
  2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrašavanje košare i fiksirati je.
  3. Buket umetnuti u košaru te ukrasiti detaljima iz obližnjeg parka ili šume poput žireva, kestena, šipka, češera i sl.
  4. Dodati ukrase poput patuljaka, kuglica ili drugih dekoracija.

Ukoliko vam se sviđa ova održiva ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke podijelite na Instagramu uz #JYSKCarolijaPraznika 

 

Praznične čarolije uz JYSK

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik praznični asortiman, idealan za kreiranje praznične čarolije. Bez obzira volimo li jednostavne ili blještave ukrase, odgovornim izborom i promišljanjem o ukrasima ovih praznika možemo pridonijeti ekološkoj održivosti, a istovremeno interijer doma ispuniti toplinom i prirodnim tonovima. JYSKova vizija budućnosti uključuje izradu proizvoda od obnovljivih ili recikliranih materijala proizvedenih na ekološki prihvatljiv način.

Za dodatno uređenje doma inspiraciju potražite na JYSK.ba te na Instagram i Facbook profilu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Almas objavio pjesmu SAMO TI I JA čiji tekst su napisali Milan Mladenović i Margita Stefanović