Kreirajte dnevni make-up look sa 5 proizvoda do 5KM

fotografije
Vladan Gavrić
tekst
Emina Gavrić

Kada su make-up proizvodi u pitanju većina nas očekuje da je kvalitet srazmjeran cijeni, međutim, svi znamo da to nije uvijek istina. Ponekad nas razočaraju ti skupi proizvodi, a oduševe oni od kojih najmanje očekujemo. Bilo da ste student ili neko ko ne voli da troši dosta novca na svakodnevnu šminku ovih 5 make-up proizvoda svakako vrijedi isprobati, a najbolje od svega je to što svaki od njih košta manje od 5,00 KM!

 

1. Golden Rose Ultra Volume maskara razdvaja trepavice dajući im volumen. Klasična četkica omogućava lako i precizno nanošenje i na najkraćim trepavicama. Postojana je tokom dana tako da se ne morate brinuti da će vam se trepavice „preslikati“ na kožu ispod očiju što je inače jedna od najiritantnijih stvari kad su jeftinije maskare u pitanju. Dostupna je i u vodootpornoj varijanti.

Makeup Arena shop – cijena 4,00 KM

 

2. Golden Rose tuš uvijek iznenadi lakoćom i preciznošću s kojom se nanosi kao i svojom intezivno crnom bojom. Superpostojan i lako se skida.

Makeup Arena shop – cijena 3,50 KM

3. Flormar Full Coverage korektor ima jaku moć prekrivanja i odlično će sakriti sve manje nepravilnosti na licu. Ne preporučujemo ga za prekrivanje podočnjaka, jer ima tendenciju da se uvuče u sve manje borice koje imate u tom predjelu. Najbolje rezultate ćete dobiti ako ga nanosite manjom četkicom poput Real Techniques detailer četkice. Dostupan je u 4 nijanse.

Flomar shopovi ili Makeup Arena shop cijena – 4 KM 

4. Golden Rose Velvet Matte ruževi su za kratko vrijeme stekli popularnost na beauty blogovima zahvaljujući svojom kremastom mat formulom i prekrasnim izborom nijansi. Prikaz svih nijansi pogledajte na Makeup Arena blogu.

Makeup Arena shop – cijena 4,50 KM 

5 . Classics vodootporna olovke za usne izuzetno su kremaste i mazive tako da se mogu nositi i preko cijelih usana. Odlično pigmentirane i postojane.

Makeup Arena shop – cijena 3,00 KM

 

budget friendly makeup look (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FBL Beauty Club: Naše čitateljice su testirale FBL x Shebek.Soaps MAGIC LAVENDER sapun