Mateyaneira tandem na Ljubljana Fashion Weeku nagrađen WOW INTERNATIONAL nagradom za najbolji dizajn

Release Date
27/01/2019
fotografije
Jure Makovec / LJFW

Jedanaesto izdanje Sedmice mode u Ljubljani zaokruženo je sa dodjelom modnih nagrada WOW International. Stručni žiri je za dizajn ovu prestižnu nagradu dodijelio tandemu Mateyaneira.

Neira i Matea / foto_Urska Pecnik
Neira i Matea / foto_Urska Pecnik

– Jako nas je obradovalo da smo dobile takvu vrstu priznanja u Ljubljani, koju veoma volimo i gdje nas svake sezone predivno dočekaju i ugoste. Uvijek ističemo kako je LJFW jedna od onih platformi gdje uvijek vlada odlična atmosfera i stres pred reviju je sveden na minimum, barem za dizajnere, kažu Neira Sinanbašić i Mateja Dujić.

LJFW / foto_ Jure Makovec
LJFW / foto_ Jure Makovec

Pored dvojca Mateyaneira, nagrađeni su i slovenska dizajnerica Anja Medle, za najbolju kolekciju, Digi WOW pripala je dizajneru Damiru Rakoviću Ponorelii, a nagrada za najbolju zbirku studenata Fakulteta dizajna pripala je Valentini Pixy Kolander.

Mateja i Neira će se uskoro predstaviti i sarajevskoj publici kroz samostalnu reviju u sklopu Nivea BH Fashion Weeka, o čemu ćemo uskoro više pisati i obradovati nekoliko vas s pozivnicama.

LJFW / foto_Jure Makovec
LJFW / foto_Jure Makovec

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.