NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: NEW WAVE OF WOMEN’S FORCE 1S

Vođeni činjenicom da se žene beskrajno razlikuju i da vole da izraze sebe kroz garderobu i patike koje nose, dizajneri brenda Nike kreirali su novu siluetu dobro poznate sneaker ikone – Nike Air Force 1. U pitanju je Nike Air Force 1 Shadow, model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu. Nike Air Force 1 Shadow predstavljaju nešto jedinstveno, a ipak dobro poznato i prepoznatljivo.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (8)

 

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih patika, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, bile su žene koje su u svojim zajednicama pokretači promjena – one koje se ne ustručavaju da budu predvodnice ka boljem i ljepšem svijetu. Baš zato i ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjerenu naglašenost primjetnu na prvi pogled.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (9)

 

Ni funkcionalnost patika nije izostala – nešto viši međuđon pruža im još moderniji izgled, dok jezgrovit đon patiku čini lakšom i udobnijom za nošenje.  Nike Air Force 1 Shadow ženske patike možete pronaći u našim šopovima i online. Ne propustite priliku da među prvima ponesete New Wave of Women’s Force 1s.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (1) NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.