NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: NEW WAVE OF WOMEN’S FORCE 1S

Vođeni činjenicom da se žene beskrajno razlikuju i da vole da izraze sebe kroz garderobu i patike koje nose, dizajneri brenda Nike kreirali su novu siluetu dobro poznate sneaker ikone – Nike Air Force 1. U pitanju je Nike Air Force 1 Shadow, model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu. Nike Air Force 1 Shadow predstavljaju nešto jedinstveno, a ipak dobro poznato i prepoznatljivo.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (8)

 

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih patika, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, bile su žene koje su u svojim zajednicama pokretači promjena – one koje se ne ustručavaju da budu predvodnice ka boljem i ljepšem svijetu. Baš zato i ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjerenu naglašenost primjetnu na prvi pogled.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (9)

 

Ni funkcionalnost patika nije izostala – nešto viši međuđon pruža im još moderniji izgled, dok jezgrovit đon patiku čini lakšom i udobnijom za nošenje.  Nike Air Force 1 Shadow ženske patike možete pronaći u našim šopovima i online. Ne propustite priliku da među prvima ponesete New Wave of Women’s Force 1s.

 

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (1) NIKE AIR FORCE 1 SHADOW (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
naušnice sa narandžom
Ni.Nakit predstavlja VOĆNU MAGIJU