adidas VRCT: Originalna koledžica kao must have komad ove jeseni

Release Date
30/10/2019

Poznati sportski brend adidas predstavio je jedinstveni model VRCT jakne, modernu verziju klasične koledžice, koja veliča timski duh i kreativnost. Kao svojevrsni omaž tradicionalnoj bomber jakni, VRCT je ukrašena personalizovanim bedževima koji nas motivišu da svijetu pokažemo svoju ličnost.

Idealna da se nosi prije i poslije treninga, ova, u isto vrijeme moderna i elegantna jakna, poigrava se sa posebnom estetikom i dizajnom. Lagani, elastični materijal od kojeg je jakna napravljena omogućava maksimalnu slobodu pokreta, dok meka, dvostruko pletena tkanina garantuje savršenu udobnost.

Kako bi se podstakla kreativnost i samoizražavanje, na novoj VRCT koledžici postoji mogućnost izmene i personalizacije u vidu originalnih bedževa. Kupci će tako moći da pošalju sopstvenu poruku ili da izaberu već postojeći ispis osmišljen od strane nekog od poznatih sportista, kao što su James Harden, Denise Schindler, Mette Towley, Paulo Dybala, Ning Zetao i Stefanos Tsitipas. Svaki od ovih sportista je, u saradnji sa adidasom, dizajnirao stiker koji predstavlja ono za šta se zalaže ili njegovu životnu priču.

Suština sporta je pokazati svijetu ko ste, a upravo moj stil na terenu i van njega je oduvijek bio veliki dio toga. VRCT jakna polazi od legendarnog koledž dizajna i pretvara ga u platno za izražavanje originalnosti, istakao je svjetski poznat košarkaš James Harden.

Jedinstvena VRCT jakna dostupna je u različitim bojama u specijalizovanoj adidas prodavnici u SCC-u.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.