KAFTAN STUDIO predstavlja nove IT jakne

Release Date
01/12/2020
fotografija i video
Edvin Kalić
art direction
Kaftan studio
model
Iman Cukojević
styling
Lejla Graho
make-up
Maja Koristović-Talović
kosa
Meliha H. Višća

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statment komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista.

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Alijaa, producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, L’officiel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugim.

Od svog osnivanja Kaftan studio je fur free modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno. Pod etiketom Made In BIH Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela sa pepito i leopard uzorkom.

S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.