Model Chen Xiao Qiong kroz objektiv Sanje Perić

Sanja Perić, nesuđena frizerka, koja je iz ljubavi prema frizurama počela da ih fotografiše, ali zbog alergije na farbu odustala od te profesije, ali je nastavila da se bavi fotografijom. Već šest godina radi za kruzersku kompaniju Princess Cruises kao fotografkinja, a kad nije na moru i otvorenoj palubi, radi modnu fotografiju otkrivajući nova lica i nove talente. Tako je svoje putovanje u Hong Kong zaokuržila modnim snimanjem sa modelom Chen Xiao Qiong iz modne agencije A1M Management Limited i sa Sue, njenom dugogodišnjom prijateljicom, ujedino i modnom dizajnerkom, šminkericom i frizerkom, koja je odigrala veliki dio u organizaciji i realizovanju snimanja.

 

Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (1)

 

Dogovor je počeo mjesec dana unaprijed pred moj dolazak u Hong Kong. Planiranje, istaživanje, traženje studija, kao i modela odigralo se online. Tako da je na taj dan sastanka i snimanja bilo sve na prvi pogled i prvi put, a ispalo je čak mnogo bolje od očekivanog. Uz rad, ples, zabavu i glasnu muziku, nas tri smo se sjajno zabavile. Posebno se divim unikatnoj ljepoti svake osobe i kad god mi se ukaže prilika rado je fotografišem, rekla nam je Sanja.

 

Pogledajte rezultat ovog divnog druženja u Hong Kongu.

 

Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (2) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (3) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (4) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (7) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (5) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (6) Chen Xiao Qiong by Sanja Peric (8)

fotografije_Sanja Perić

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ispunite dječiji san: Prespavajte u kućici na drvetu