monoi predstavlja novu kolekciju nakita koju možete kombinirati na više načina

Monoi je nedavno lansirao novu kampanju za kolekciju naušnica i narukvica pod nazivom TEXTURES. Odlikuje ih čist i minimalni dizajn kao i dosadašnje komade. Naušnice CUBO se mogu nositi na dva različita načina zahvaljujući rotirajućem zadnjem i prednjem dijelu. Moguće je mnoštvo kombinacija, koristeći prednje i zadnje elemente različitih CUBO naušnica sa različitim završnim obradama i dužinama.

 

Cubo3 05b

OrbisBraceletG05

 

– Ono što je interesantno za minđuše je da se svi modeli međusbno kombinuju. Prodaju se pojedinačno što omogućava kupcima kreativnu slobodu kroz zabavnu kastomizaciju nakita, kažu nam dizajneri Marko i Maja Bačanin.

Svaki komad se proizvodi u porodičnoj radionici u Srbiji, uz korištenje tradicionalnih, održivih metoda izrade. Proces proizvodnje se započinje preradom i rafinisanjem srebra. Pažljivo praćenje materijala od ove početne faze doprinosi kvalitetu finalnog komada. Nekonvencionalni proces proizvodnje srebrnih ploča je jedan od ključnih atributa monoi nakita. Razvijen strane monoi tima, posebno odgovara potrebnoj strukturi materijala neophodnoj za specifičan monoi dizajn.

Više o monoi nakitu potražite na oficijelnoj stranici monoi.

 

Monoi12Edited Monoi10 Monoi07Edited Monoi04 Monoi01

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Tea Atelier predstavlja šest različitih kombinacija za žene različitih modnih stilova