Najugodnije iskustvo drijemanja i spavanja vaših ljubimaca u potpisu LAVE

LAVA+ je novi bosanskohercegovački brend koji uključuje stilske krevete za pse, udobne dekice, jedinstvene jastuke, okovratnike i igračke za vaše ljubimce. Fantastični trojac, Senad Alibegović, Nedim Šuta i njihova preslatka Lava, pas Shiba Inu po kojoj je brend i dobio ime stoji iza linije ovih udobnih i dugotrajnih stilskih poizvoda za pse.

 

 

lava (5)

 

S obzirom na to da je bilo skoro nemoguće pronaći jednako kvalitetan, udoban, lijep i moderan jastuk za spavanje i popodnevnu dremku LAVA+ ekipa krenula je u kreiranje jastuka za svog psa koji bi odgovorio njihovim vizuelnim i Lavinim praktičnim zahtjevima. Već nakon drugog prototipa i Lavinog ličnog odobrenja proizvoda, u njima se probudio poduzetnički duh te su odlučili da prvobitnu skicu, sada već gotov proizvod proizvedu u više veličina, te nekoliko različitih kolekcija. Inicijalnu kolekciju čine minimalistički kreveti za pse ali i ostale kućne njuške u crno-sivoj varijanti, te u tri veličine: S (40 cm x 60 cm), M (60 cm x 80 cm) i L (80 cm x 100 cm), kažu nam Senad i Nedim.

 

lava (1)

 

Prvi bosanskohercegovački proizvodi ove vrste proizvedeni su od visokokvalitetnih i ukrasnih materijala, sa punjenjima za olakšavanja pritiska, te od hipoalergenskih materijala koji se prilagođavaju obliku tijela. Proizvodi su dizajnirani tako da pružaju savršeno spavanje i iskustvo drijemanja za svakog psa a u isto vrijeme su dugotrajni tako da izdrže svakodnevnu upotrebu i redovna pranja.

 

lava (4)

 

U prodaji je trenutno Unfussy LAVA + kolekcija, međutim cijeli tim vrijedno radi na razvijanju nove kolekcije, deka i igračaka za male i velike njuške. Svi proizvodi su u potpunosti dizajnirani i proizvedeni u Bosni i Hercegovini a što je najbitnije, Lava odobrava! Sa LAVA+ krevetima za pse ne morati više kompenzirati izgled zarad funkcionalnosti.

 

 

Više informacija o samom brendu, cijenama i mogućnostima narudžbe možete pronaći na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

 

 

lava (2)

fotografije_ Edvin Kalić

model_Lava

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Alina Gonzalez: Nikad nemojte zaspati sa šminkom na licu