Ovog proljeća Avon vraća romantiku u mirise

Release Date
14/05/2021

Godinu 2021. Avon posvećuje romantici jer ljubav je najbolji mogući lijek za današnja vremena: Today Tomorrow Always jedna je od omiljenijih mirisnih kolekcija Avona i pokazuje da viteštvo nije mrtvo, da romantika nije stvar prošlosti. Bilo da tek pronalazite ili ste već ispunjeni ljubavlju, ova kolekcija slavi ljubav u svim fazama.

Pokazuju to i stvarni parovi koje su svoje priče podijelili u Today Tomorrow Always kampanji. Tokom fotografisanja odgovarali su na pitanja o svojim vezama i prevladavanju barijera u različitim fazama romantike. Tako Avon želi potaknuti stvaranje romantike i omogućiti što većem broju ljudi da iskuse nezaboravne trenutke sa voljenim osobama.

Uz dobro poznat trio, ženska paleta donosi lansiranje novog mirisa: This Love EDP cvjetno-voćno-drvenasto-zelene kategorije, koja izražava modernu romantiku kroz bijeli buket latica frangipanija i jasmina, koji se nalazi ispod svježeg i razigranog voćnog vrha rozog grejpa i lubenice. This Love EdP  utjelovljuje svijet življenja u dvoje, kreiran da traje.

– U Avonu vjerujemo da ljubav treba njegovati i podržati. Srce želi i puni se tim osjećajem, a mi smo sami sebi dužni napisati vlastitu ljubavnu priču. Zašto godišnje samo u Srednjoj Europi svake minute prodamo 58 bočica mirisa? Jer ne nudimo samo parfeme. Kreiramo ljubavne priče koje traju, naglašava Šejla Korjenić, PR specijalista u Avonu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Givenchy GENTLEMAN SOCIETY poziva da se pridružite klubu džentlmena