Ovog proljeća Avon vraća romantiku u mirise

Release Date
14/05/2021

Godinu 2021. Avon posvećuje romantici jer ljubav je najbolji mogući lijek za današnja vremena: Today Tomorrow Always jedna je od omiljenijih mirisnih kolekcija Avona i pokazuje da viteštvo nije mrtvo, da romantika nije stvar prošlosti. Bilo da tek pronalazite ili ste već ispunjeni ljubavlju, ova kolekcija slavi ljubav u svim fazama.

Pokazuju to i stvarni parovi koje su svoje priče podijelili u Today Tomorrow Always kampanji. Tokom fotografisanja odgovarali su na pitanja o svojim vezama i prevladavanju barijera u različitim fazama romantike. Tako Avon želi potaknuti stvaranje romantike i omogućiti što većem broju ljudi da iskuse nezaboravne trenutke sa voljenim osobama.

Uz dobro poznat trio, ženska paleta donosi lansiranje novog mirisa: This Love EDP cvjetno-voćno-drvenasto-zelene kategorije, koja izražava modernu romantiku kroz bijeli buket latica frangipanija i jasmina, koji se nalazi ispod svježeg i razigranog voćnog vrha rozog grejpa i lubenice. This Love EdP  utjelovljuje svijet življenja u dvoje, kreiran da traje.

– U Avonu vjerujemo da ljubav treba njegovati i podržati. Srce želi i puni se tim osjećajem, a mi smo sami sebi dužni napisati vlastitu ljubavnu priču. Zašto godišnje samo u Srednjoj Europi svake minute prodamo 58 bočica mirisa? Jer ne nudimo samo parfeme. Kreiramo ljubavne priče koje traju, naglašava Šejla Korjenić, PR specijalista u Avonu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.