Pokloni za najposebnije trenutke

Suočeni sa stalnim padom nataliteta u Bosni i Hercegovini, kompanija Pharma Maac se odlučila za još jednu društveno odgovornu aktivnost uz posebno osmišljene poklon pakete za trudnice i porodilje. Kako bi ovaj najljepši životni period protekao opušteno i bezbrižno predstavljamo Mamin Dar za trudnice, koji svoju podjelu započinje kroz odabrane ginekološke ordinacije i škole za trudnice, te Bebin Dar kojim će biti nagrađene porodilje kroz porodilišta širom BiH.

 

 

Mamin dar za trudnice
Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala Dnevnik trudnoće koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta. Poklon paket, simbolično nazvan Mamin Dar, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te Vouchere/Kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

 

MaminDar_APR18

 

Bebin dar za porodilje
Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac poklonit će porodiljama Kofer uspomena dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života. Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode firme Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima (30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na Rabenhorst sok po odabiru i 10% na Orthomol proizvod po želji).

 

U saradnji sa firmom Bojprom, unutar oba poklona će se naći poseban Voucher sa popustom na dječiju opremu. Akcija darivanja trudnica i budućih majki je terminski planirana, a period podjele je maj – decembar 2018. godine.

 

Više informacija o podjeli i prodajnim mjestima potražite na Pharmamaac ili Weleda.

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.