Samo tri dana nakon globalne premijere: U Sarajevu predstavljeni novi Samsung Galaxy pametni satovi i slušalice

Release Date
17/08/2021

Protekla augustovska subota u centru Sarajeva bila je u znaku dobre vibre i odlične zabave uz kombinaciju inovativne tehnologije i sjajne muzike na okupljanju nazvanom Fusion Pavilion Samsung Night. Samo nekoliko dana nakon oficijelnog predstavljanja na globalnom eventu nazvanom Galaxy Unpacked 2021, novi satovi Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic te slušalice Galaxy Buds2 prezentirani su zvanicama u Sarajevu.

Među poznatim gostima na terasi Hotela Evropa sreli smo i repera Adnana Hamidovića Frenkija koji je sa zanimanjem pratio prezentaciju, testirao nove uređaje i učestvovao u nagradnom kvizu. Nije krio oduševljenje činjenicom da su ovi Samsung pametni uređaji stigli na naše tržište odmah nakon globalne premijere.

Samsung i ASBIS, generalni distributer za Samsung Galaxy Wearables & Accessories, ovaj događaj osmislili su kao poklon svojim poslovnim partnerima, ali i predstavnicima medija i drugim odabranim gostima, koji su uz ugodno druženje imali priliku i da osvoje vrijedne poklone. Dvoje najuspješnijih gostiju koji su u nagradnom kvizu brzo i tačno odgovorili na postavljena pitanja o Galaxy proizvodima osvojili su pametni sat Watch4 i slušalice Buds2.

Za izvanredan muzički dio programa pobrinula se DJ Kazumi.

Sat koji vas najbolje poznaje i na koji su u južnokorejskoj tvornici snova ponosni sada ima nove, elegantne, ali potpuno redizajnirane modele sjajnog izgleda sa novim operativnim sistemom nastalim iz saradnje s Googleom, kao i najintuitivnijim korisničkim interfejsom. Novi elegantni i prepoznatljivi Galaxy Watch satovi su posvećeni zdravlju korisnika pa tako uz praćenje broja kalorija, različitih vježbi, pređenih koraka ili pulsa ima čitav niz drugih funkcija za dnevno praćenje aktivnosti i fitnesa. Sa njima pratite kako ste spavali, pomažu vam da se bolje odmorite, a baterija im traje čak 40 sati i veoma brzo se puni. Vaš vjerni pratilac na putu ka boljem sebi nudi bogat izbor aplikacija i besprijekornu vezu sa drugim Galaxy uređajima.

Na bh. tržište stigle su i bežične slušalice Galaxy Buds2, najlakše i najmanje dosad, ali sa najoštrijim zvukom, opcijama koje smanjuju buku iz okoline i nude bolji kvalitet poziva zahvaljujući prednostima vještačke inteligencije. To su slušalice koje možete nosi cijeli dan jer njihov posebni dizajn garantuje udobnost i kristalno jasne zvukove.

Samsung Watch4 Classic, Samsung Galaxy Watch4 & Galaxy Buds2 će biti u dostupni u prodaji od 27. augusta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fredrik Härén
Jedan od najboljih švedskih govornika svih vremena, Fredrik Härén novo je veliko ime Spark.me konferencije