Tražite poklon za dragu osobu? Potražite ga u našem FBL shopu, imamo 290 artikala!

Datum objave
17/01/2022

Fashion.Beauty.Love platforma je od samog početka bila usmjerena na promociju raznih kreativaca i kreativki, mjesto na kojem možete čitati o uspiješnim i lijepim pričama iz Bosne i Hercegovine. U želji da još više povežemo konekciju između naših čitatelja/ica sa kreativcima/kama donosimo novo iskustvo kupovine, predstavljamo FBL online showroom i shop gdje ćete, nakon što pročitate inspirativnu priču o nekom brendu, proizvodu, te ako isti poželite moći odmah kupiti.

Cilj FBL shopa je osigurati jednostavno iskustvo kupovine i u ovim teškim vremenuma osnažiti sve, od malih poduzetnika/ca do velikih brendova, da se sa svojim kupcima još dodatno povežu.

U shopu se trenutno nalazi 290 artikala brendova: ATASabaheta Koshi Handmade JewelryIvy Q StudioSumenko SoapMOA baggek, Minijature Michice by Alisa Teletović, Vanja Lazić majice i cekeriTAKO studio keramike i grnčarstvaDOTS umjetnost tačkanjaShon Phon, Ni.Nakit, Amon-Ra designruKomEM bagsLjilja.DesignImaginarium studioFlora Handmade nakitSharadaTeez Me TeesMothershands, Mimosvit fotografije, Danel Fashion Studio odjeća, OrGasm, DOGO shoes, ColourMe Orange bookmarks i DracoMom Carriers nosiljke za bebe.

Kako kupiti nešto putem FBL shopa?

Shop možete pretraživati tako što ćete upisati naziv brenda ili predmeta u tražilici FBL magazina, a proizvodi su raspoređeni po kategorijama, te abecedno, po popularnosti, po prosječnoj ocjeni, od zadnje postavljenog artikla do prvog, po cijeni od manje do veće i od veće do manje. Proizvode možete filtrirati i prema veličini cijene.

Nakon što završite narudžbu dobit ćete na e-mail o potvrdi, dalje prezima EuroExpress, koji će dostavljati proizvode svakim radnim danom u roku od 24 sata. Dostava je 8,5 KM za kompletno područje Bosne i Hercegovine.

Ukoliko želite više detalja o shopu ili želite da i vaš brend bude dio naše platforme pišite nam na showroom@fbl.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FRENKIE i HELEM NEJSE pozivaju na RED BULL RAPLIKA FINALE