Nova Plusminus kolekcija donosi šarm ručne izrade i snagu urbane mode

Release Date
21/11/2023
fotografije
Maja Topčagić
make-up
Naida Đekić
model
Paula Šik

Domaći modni brend Plusminus Fashion i dizajnerica Ena Dujmović predstavljaju najnoviju kolekciju koja nosi pečat autentičnosti i sofisticiranog stila. Brend je ponovno uspio spojiti prošlost i sadašnjost, stvarajući komade koji istovremeno odražavaju ručnu izradu i modernu estetiku.

Središnji element ove kolekcije su ručno pleteni džemperi s impresivnom trodimenzionalnom teksturom. Svaki od njih nosi priču umjetničkog majstorstva, stvarajući dojam fluidnosti i dubine. Ručno pletena vuna, mekana na dodir, stvara linije koje se prepliću u specifičnoj mustri koja odiše kompleksnošću.

Predimenzionirani šalovi predstavljaju elegantan dodatak kolekciji, ističu se mekoćom i istančanim dizajnom, pružajući toplinu uz sofisticiran izgled.

Jedinstveni statement komadi, poput jakni, izrađeni su ručno od ostataka materijala, demonstrirajući predanost brenda održivosti i odgovornosti. Ovi komadi su pravi sinonim za lokalni slow fashion pristup, gdje svaki detalj ima svoju priču.

Printevi na odjeći su i ovaj put remek-djelo umjetnika Denisa Haračića, koji je tehnikom bakropisa i linoreza stvorio vizualno privlačne obrasce. Svaki komad odražava umjetnički pečat i pažljiv odabir motiva, stvarajući izvanredan spoj mode i umjetnosti.

Posebno ističu uspješnu saradnju s Paulom Šik, koja je, kako ističe dizajnerica Ena Dujmović, postala savršeno lice ove kolekcije. Njezina profesionalnost i kreativnost kao stilistice istaknule su esenciju svakog Plusminus komada, prenoseći priču s nevjerojatnim stilom.

Zadivljujući fotografkinji Maji Topčagić tokom snimanja studio je bio epicentar pozitivne energije, pružajući prostor gdje se ideje pretvaraju u stvarnost. Naida Dekić je zaslužna za besprijekornu šminku i frizuru, dok su torbe i cipele odabrane iz ateljea71, dodale finalni dodir elegancije.

Ova izvanredna kolekcija Plusminus može se naručiti online putem plusminusfashion.com ili posjetom njihovom studiju na adresi Branilaca Sarajeva 21 u Sarajevu. Potražite komade koji ne samo da odražavaju vrhunski dizajn, već i podržavaju održivost i umjetnički izraz.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.