Volkswagen T-Roc

Uskoro na bh. tržište stiže novi VW T-Roc: Golf među crossoverima

Datum objave
15/02/2022

Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svog kompaktnog crossover modela. Izoštren vanjski izgled definira neusporediv izgled novog modela T-Roc. Unutrašnjost je obogaćena visokokvalitetnim materijalima, redizajniranim zaslonom infotainment sistema te serijskim Digital Cockpitom. Inovativna tehnologija iz vozila više klase od sada je integrirana u porodici kompaktnih SUV modela i to u obliku svjetala IQ.Light, matrix LED glavnih svjetala i sistema podrške IQ.Drive uz sistem Travel Assist, kao i prediktivnu automatsku regulaciju razmaka (ACC).

Zbog kombinacije progresivnog izgleda, sportskih performansi i jedinstvene svestranosti, T-Roc je postao popularno, najprodavanije vozilo u posljednje četiri godine. Bez direktnog prethodnika, preko noći je postao ključni stub proizvodnog programa firme Volkswagen. Od uvođenja na tržište 2017. godine, prodano je više od milion primjeraka ovog kompaktnog SUV vozila.

Premijera za BiH tržište je planirana u drugom kvartalu 2022. godine, a do tada vaš željeni Volkswagen T-Roc možete konfigurisati na Volkswagen konfiguratoru kao i saznati više informacija o modelu na Volkswagen.ba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Narodno pozorište Sarajevo u Beogradu
Narodno pozorište Sarajevo poslije tri decenije u Narodnom pozorištu u Beogradu