Vogue raspisao konkurs za asistenticu Mirande Priestly… pardon Anne Wintour

Release Date
19/06/2023
fotografija
fashionleague.io

Da li film The Devil Wears Prada postaje stvarnost? Možda. Vogue traži asistenta za glavnu urednicu Mirandu Priestly… pardon Annu Wintour.

U službenom opisu posla u oglasu koji je objavio Condé Nast piše: Pomoći će u administraciji i koordinaciji sastanaka, događaja/obaveza, posebnih projekata te cjelokupnog toka komunikacije i informacija kroz ured Globalne glavne direktorice sadržaja. Uspješni kandidat će biti izuzetno organiziran, učinkovit, orijentiran prema rokovima te sposoban obavljati više zadataka istovremeno i prioritetizirati ih u brzoj, matricnoj, digitalnoj medijskoj okolini. Ovo je iznimna prilika za ambiciozne profesionalce s poslovnim umjećem koji su strastveni prema kulturi, modi, digitalnim medijima i sadržaju.

Plata za ovu poziciju u New Yorku kreće se od 60.000 do 80.000 američkih dolara. Neke od odgovornosti uključene u posao su pomoć u organizaciji svih internih sastanaka, upravljanje općom administracijom ureda i nabavkom potrepština te druge odgovornosti i kvalifikacije koje možete pročitati više ovdje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.