Billain Berehynia

136 umjetnika iz cijelog svijeta udružili snage za pomoć UKRAJINI

Release Date
04/03/2022

Da biste bili muzičar, prije svega morate biti ljudsko biće koje osjeća. Trebate suosjećati kako biste gradili mostove i trebate pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Upravo s tim ciljem 136 muzičara i producenata iz čitavog svijeta udružilo se u jednoj misiji – pomoći Ukrajini. Kreirali su kompilaciju nazvanu Together with Ukraine sa 136 traka. Na listi umjetnika je i bosanskohercegovački producent Billain sa trakom Berehynia.

– Ova traka ide do naroda Ukrajine, žrtava rata – nečega što više nije smjelo postojati na svijetu. Namijenjena je ljudima koji nisu željeli ovaj rat. Slično sam prošao i ja kad sam bio dijete. Ostanite jaki, vrijeme će proći, rane će zacijeliti. Ljubav i podrška za sve, poručio je Billain.

Da biste im se pridružili u njihovoj misiji pokažite podršku tako što ćete danas preuzeti ovu kompilaciju na platformi Bandcamp  ovdje. Sav prihod od prodaje će biti doniran izravno Crvenom krstu Ukrajine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.