Billain Berehynia

136 umjetnika iz cijelog svijeta udružili snage za pomoć UKRAJINI

Datum objave
04/03/2022

Da biste bili muzičar, prije svega morate biti ljudsko biće koje osjeća. Trebate suosjećati kako biste gradili mostove i trebate pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Upravo s tim ciljem 136 muzičara i producenata iz čitavog svijeta udružilo se u jednoj misiji – pomoći Ukrajini. Kreirali su kompilaciju nazvanu Together with Ukraine sa 136 traka. Na listi umjetnika je i bosanskohercegovački producent Billain sa trakom Berehynia.

– Ova traka ide do naroda Ukrajine, žrtava rata – nečega što više nije smjelo postojati na svijetu. Namijenjena je ljudima koji nisu željeli ovaj rat. Slično sam prošao i ja kad sam bio dijete. Ostanite jaki, vrijeme će proći, rane će zacijeliti. Ljubav i podrška za sve, poručio je Billain.

Da biste im se pridružili u njihovoj misiji pokažite podršku tako što ćete danas preuzeti ovu kompilaciju na platformi Bandcamp  ovdje. Sav prihod od prodaje će biti doniran izravno Crvenom krstu Ukrajine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Umjetnička kolekcija Davida Bowieja na aukciji