Vladimir Vulić Spark.me

Konferencija SPARK.ME u junu ponovo u Porto Montenegru

Datum objave
04/03/2022

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održat će se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije crnogorskog nacionalnog .ME domena. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja.

Spark.me je, od 2013. godine, ugostio više od 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Spark.me 2022

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj cijeni od 100€, jer je u prodaju pušteno 100 promotivnih karata. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Iako je doMEn u prethodne dvije godine bio usmjeren na filantropske projekte koje su i u doba pandemije crnogorskoj zajednici pomagale da pronađe nove prilike koristeći internet i nove tehnologije, drago mi je što se vraćamo našem najvećem društveno odgovornom projektu koji ima za cilj da podstakne razvoj crnogorske biznis i startap scene, te podrži marketinšku i internet zajednicu u regionu. Spark.me je dokaz da uprkos svim problemima, prave vrijednosti opstaju i nastavljaju da žive kroz ljude i zajednicu koju okupljaju. Vidimo Spark.me konferenciju kao prozor i vrata u napredni svijet tehnologije i biznisa, rekao je Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn, najavljujući ovogodišnju Spark.me konferenciju.

Među onima koji su, prethodnih godina, nastupali na konferenciji Spark.me su svjetski poznati predavači kao što su: Pankaj Ghemawat (jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti strategije i TED govornik), Rory Sutherland (potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije i TED govornik), Itay Talgam (simfonijski dirigent, trener liderstva i TED govornik), Kristofer Fabian (suosnivač odjeljenja za inovacije u okviru UNICEF i jedan od 100 najuticajnijih ljudi na svijetu 2013. godine prema časopisu Time), Brian Solis (promoter inovacija u kompaniji Salesforce i autor pet globalnih biznis bestselera), Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji The Big Bang Theory, Neil Harbisson (umjetnik koji je 2004. godine ugradio antenu u potiljak i postao prvi zvanično priznati kiborg na svijetu i TED govornik), Anab Jain (dizajnerka, filmska producentkinja, suosnivačica Superflux i i TED govornica), Heather B. Armstrong (jedna od prvih popularnih blogerki iz oblasti roditeljstva sa više od 1,2 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times), Veronica Belmont (menadžerka za razvoj proizvoda u kompaniji Adobe, savjetnica brojnih startapova i internet zvijezda sa više od 1,5 miliona pratilaca na Tviteru) i Xenia Tchoumi (digitalna influenserka u oblasti visoke mode sa preko 8 miliona pratilaca na društvenim mrežama, internet preduzetnica i četiri puta TEDx govornica).

Sastavni dio konferencije je Spark.me startap takmičenje koje okuplja timove iz cijelog regiona i Evrope. Pobjednički startap će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika, 18-20. oktobra u San Francisku, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji pobjedničkom timu mogu pomoći da pretvori svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

 Za više informacija o Spark.me 2022 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi Spark.me, Facebook stranicu sparkdotme, Twitter nalog @sparkdotme i Instagram nalog @sparkdotme.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Film Jasmile Žbanić QUO VADIS, AIDA? i na Toronto film festivalu