Novi singl (IT GOES LIKE) NANANA producentice Peggy Gou nakon samo nekoliko dana postao neprikosnoveni dance hit

Release Date
19/06/2023
naslovna fotografija
Johngha Park

Od četvrtka 15.6. kada je izašla nova pjesma Peggy Gou (It Goes Like) Nanana, samo na Spotifyju dostigla je skoro 3 miliona streaminga i čini se da je postala neprikosnoveni dance hit ovog ljeta.

Umjetnica, producentica, DJane i kultna klupska i modna ikona Peggy Gou, vraća se svojom prvim novim ostvarenjem nakon više od dvije godine. Inspirisana eklektičnim house i pop klasicima koji su definisali balearski zvuk, uz dance himne iz ’90-ih i 2000-ih, ali i njenu sopstvenu neponovljivu savremenu klupsku produkciju.

Za (It Goes Like) Nanana kritičari i muzički eksperti koji su imali čast prvi poslušati singl, utvrdili su da se radi o zvuku ljeta 2023, predodređenom da postane soundtrack zalaska i izlaska sunca širom svijeta – ne samo Ibize.

Pjesma (It Goes Like) Nanana objavljena je za XL Recordings i prvo je izdanje za ovu izdavačku kuću. Prateći tragove prethodnih himni Peggy Gou, kao Stary Night ili It Makes You Forget, ali i obradu pjesme Kylie Minogue Can’t Get You Out of my Head, (It Goes Like) Nanana predstavlja Peggy prije svega vokalno i prva je numera koja je objavljena sa njenog dugo očekivanog debi albuma. O samoj pjesmi Peggy kaže:

Postoji osjećaj koji svi poznajemo, ali ga je teško opisati, taj osećaj ljubavi, topline i uzbuđenja kada si okružen prijateljima i voljenim osobama, a energija govori sama za sebe. Teško je to opisati riječima, ali kod meni to ide kao ‘nanana’!

Peggy je prvi put premijerno predstavila pjesmu na zanosnoj žurci tokom njenog nedavnog nastupa u kultnom londonskom klubu Printworks.

London i Velika Britanija su uvijek bili posebno mjesto za mene, kaže ona. To je grad u kome sam otkrila svoju ljubav prema muzici i mesto koje mi je uvek pružalo veliku podršku. Tako da je bila čast zatvoriti Printworks i savršeno mesto za debitovanje numere.

U međuvremenu, Peggy Gou će dodatno učvrstiti svoj status jedne od najtraženijih DJ-eva na svijetu sa nastupima širom svijeta tokom ljeta. Ovo uključuje četvrti dio njenog sopstvenog jednodnevnog festivala Pleasure Garden kapaciteta 7000 u londonskom Finsbury Park , 6. augusta, gdue će joj se pridružiti grupe poput Special Request i Mumdance, a gde će biti postavljena i druga pozornica, na kojoj će natupati umjetnici sa njene etikete Gudu Records.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.