Sada možete odsjesti u zgradi iz filma BREKFAST AT TIFFANY’S

Release Date
01/11/2021
fotografije
Inspirato
naslovna fotografija
screenshot

New York City je grad u koje su snimljeni brojni filmovi, jedan od najpoznatijih je Breakfast at Tiffany’s. Film iz 1961. godine, baziran na romanu Trumana Capotea, dao nam je vječnu sliku Audrey Hepburn kao Holly Golightly sa prepoznatljivim dugim crnim rukavicama, nizom bisera oko vrata u Givenchyjevoj haljini,

Hepburn je glumila s Georgeom Peppardom, kao Paul Varjak, a glumačkoj postava je uključivala i likove Rusty Trawlera i Sally Tomato.

Kultni film Breakfast at Tiffany’s učinio je zgradu na njujorškom Upper East Sideu dijelom kinematografske historije, a sada to zdanje u kojem je živjela i održavala zabave Holly Golightly postaje mjesto koje putnici mogu unajmiti za svoj boravak u New Yorku.

Izgrađena 1910., zgrada se proteže na pet etaža, a gosti će raspolagati s četiri spavaće sobe, četiri i pol kupaonice, barom, knjižnicom, vinskim podrumom, dvije terase i malim dvorištem. Za razliku od jednosobnih stanova i kade prenamijenjene u sofu kakvu je imala Holly Golightly, osuvremenjeni interijer uređen je u udobnijem i luksuznijem stilu.

Putemplatforme Inspirato za luksuzni najam, cijela kuća je dostupna putnicima članovima Inspirato, koji svoj boravak u New Yorku žele učiniti posebnijim i dostojnim filma – uz Inspirato Pass cijena mjesečnog najma bit će 2500 dolara, dok će članovi Inspirato Cluba uz mjesečnu članarinu od 600$ morati izdvojiti i naknadu za dnevni najam.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.