Bottega Veneta od sada daje doživotnu garanciju na svoje torbe

naslovna fotografija
@bottegavenetaworld

S obzirom na to da brend Bottega Veneta svoje proizvode gleda kao na buduće naslijeđe, preduzeo je korake da zaštiti svaki dragocjeni proizvod koji nosi njegovo ime.⁠ Od sada nudi uslugu Certificate of Craft, s kojom kupci imaju pravo na neograničeno osvježavanje i popravke torbi, a usluga je potpuno besplatna.

Certificate of Craft nastao je iz želje da našim klijentima ponudimo vrhunsku uslugu dugoročnog očuvanja njihovih proizvoda. Usredotočeni smo na odgovoran rast. Naša namjera je produžiti upotrebu proizvoda, smanjujući potrebu za zamjenom… Naša vizija ostaje dosljedna jednom od naših osnivača. Željeli su da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najprofinjeniji oblik luksuza. Za izradu naših proizvoda brojimo dane, a ne sate. Dizajnirani su da traju vječno, izjavio je direktor brenda Leo Rongone.

Tako od početka novembra ove godine svaka Bottega Veneta torba dolazi s fizičkom i digitalnom karticom označenom jedinstvenim serijskim brojem povezanim s programom Certificate of Craft.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.