DOGO Sarajevo: Veseli, šareni dizajni za ugodnu jesen

DOGO cipele su unikatne – šarene cipele neobičnog dizajna i kreativnih motiva svakom novom vlasniku/ci daju jedinstveni pečat. Stoga moto DOGO-a: Personalizirajte svoj život u potpunosti odražava nastojanje ove inovativne dizajnerske kompanije da svojim mušterijama priušti iznova nešto novo i drugačije po pristupačnim cijenama.

 

dogo jesen (3)

 

Ovdje vam predstavljamo mali svijet DOGO asortimana iz kolekcije jesen 2020. Neobične duboke i plitke sneakersice s motivima mačaka, originalni dizajni na temu putovanja, cipele na temu ljubavi ili s motivima iz stripova ili pak ruksaci sa motivima sova samo su dio ovog nevjerovatnog tematskog svijeta koji možete pronaći u Dogo Sarajevo.

dogo jesen (2)

 

Ove jeseni u Doga Sarajevo možete pronaći i jedinstvenu kolekciju Frida Kahlo rađenu po licenci, a koja odaje počast ovoj velikoj buntovnici čiji je život bio borba za život, jednoj od najvećih žena u umjetnosti. Čini se da upravo vrijeme u kojem živimo i izazovi sa kojima se susrećemo zahtijevaju da propitamo lične uzore i možda upravo u ovoj snažnoj i tužnoj ženi pronađemo inspiraciju, ali i više podržimo umjetničko stvaralaštvo. Pored Fride Kahlo, tu je i nezaobilazna Audrey Hepburn čiji lik također možete pronaći na cipelama i torbama.

dogo jesen (7)

 

Bilo da su to cool tenisice, neobične cipele s motivima ili uzorcima, šik štikle, trendi gležnjače – u DOGO Sarajevo ima ponešto za svaki ukus i sve vremenske prilike. Šarene, veganske i ručno rađene sneakersice, cipele i elegantne torbe, kao i unikatne ruksake pronaći ćete u novoj kolekciji za jesen u Dogo Sarajevo, Alta SC, 2. sprat. Pronađite svoj personalizirani stil i postanite dio velike DOGO porodice.

 

dogo jesen (9)dogo jesen (6)

 

 

Znate li šta su to veganske cipele?

 

Sve DOGO cipele su 100% veganske i održivo proizvedene, u kombinaciji s izvrsnom izradom i velikom udobnošću. Ekološki otisak je, kako navode iz kompanije DOGO, vrlo važan. Održiva proizvodnja, pažljivo korištenje dostupnih prirodnih resursa i, iznad svega, ljubav prema životinjama – za to se zalažu iz DOGO-a. Kolekcija životinjskih motiva DOGO-a trebala bi biti simbol dobrobiti životinja. Veganske cipele u potpunosti izbjegavaju proizvode životinjskog porijekla i podizati glas protiv testiranja na životinjama. U skladu s prirodom, koja se također slavi mnogim atraktivnim dizajnima i motivima, DOGO se trudi uzeti sve aspekte životinjskog i ljudskog života i s puno kreativnosti ugraditi ih u proizvode.

 

Za ovu grupu kreativaca, voljeti DOGO znači živjeti DOGO! Nose se tokom cijele godine i nude cjelovitu zaštitu od hladnoće i vode.

dogo jesen (4)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice