Emina Hadžić: Početna stranica

Release Date
08/06/2023
piše
Emina Hadžić

Za mene je mjesec lipanj jedan od najljepših mjeseci u godini. Njegova ljepota u meni budi posebne misli i emocije, nadu… Dovoljno je da zatvorim oči i prvo što vidim su more, kupanje, vruće ljetne noći u kojima se hladim ponekom kuglicom sladoleda ili uz čašu omiljenog Kozlović muskata, salatu od hobotnice, ribu sa gradela. Vidim sebe u lepršavim ljetnim haljinicama, vidim se u euforičnom ljetnom okruženju kako sa prijateljicama na plaži jedemo hladnu lubenicu. Ukratko, ljeto mi je slaba tačka.

Nedavno mi je prijateljica tokom razgovora rekla kako već dugo vremena nije upoznala nekoga kao što sam ja, nekoga tko uživa u sitnicama i pronalazi radost u malim stvarima. Stoga, želeći pronaći sreću u svemu što život nosi, danas označava pokretanje mog bloga za FBL platkformu.

Nazdravimo veselju, svim neustrašivim i inspirativnim ženama i muškarcima koji teže ka promjenama, koji pronalaze ljepotu u neočekivanom, koji dijele ideje, podržavaju ludosti, gurmanima i svima onima koji vole kusati i pripremati ukusnu hranu, avanturistima i svima koji žive život putničkim duhom i prihvataju izazove s nepokolebljivim sjajem i dozom humora.

Podignimo čaše za život protkan inspiracijom.

Dobrodošli u moj svijet… u svijet kroz kojeg ćemo zajedno prolaziti kroz različite, zanimljive teme i iskustva. Inspiracije ne nedostaje a zajedno ćemo vidjeti gdje će nas ova avantura odvesti.

S ljubavlju,

Emina

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Glasanje za Evropske festivalske nagrade traje još tri dana, Exitovi festivali te pozivaju da im daš svoj glas!