FBL Beauty Club: Naše čitateljice su testirale FBL x Shebek.Soaps MAGIC LAVENDER sapun

Release Date
10/01/2022

Nedavno smo u saradnji sa Azrom Spahić-Karkin i njenim Shebek.Sopas predstavili novi sapun – Magic Lavender sa bademovim mlijekom.

Shebek su prirodni premium sapuni i njega kože bazirana na upotrebi najkvalitetnijih sastojaka koji pomažu koži da održi svoj prirodni hidrolipidni balans, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila.  Magic Lavender je kreiran sa pažljivo izabranim sastojcima: saponificirano maslinovo ulje, kokosovo ulje, bademovo ulje, ulje konoplje, ricinisovo ulje, shea puter, kakao puter, voda, bademovo mlijeko, eterična ulja lavande i pačulija, roza glina i aktivni ugalj.

Limitirana edicija sapuna je prodana u rekordnom roku, a dvije čitateljice su podijelile s nama svoje utiske o sapunu.

 

@irispejakovic.lifestyle

Whatever you have to have, try to have something handmade.
– Savršen miris lavande s bademovim mlijekom i otmjena izrada sapuna za tijelo i lice su me očarali @shebek.soaps
– Prirodni premium sapun ručno je rađen za vaše zdravlje.
– Sadrži visoko kvalitetna ulja (MAGIC LAVENDER sadrži maslinovo, kokosovo, bademovo, ricinusovo ulje, ulje konoplje i ulje pačulija) i maslace (MAGIC LAVENDER sadrži shea i kakao maslac) koji hrane i hidratiziraju kožu.
– Sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka i gline (MAGIC LAVENDER sadrži et.ulje lavande, bademovo mlijeko, roza glinu i aktivni ugalj) koji umiruju i mineraliziraju kožu a ne isušuju i ne sadrže toksine.
– Made in BiH #handmade
Hvala @fbl_magazine na pravom otkriću, savršen poklon.
Vjerujem da ćete i vi naći savršen sapun za sebe na stranici @shebek.soaps

 

@melisasusko

Obzirom da ja jako volim mazalice, kremice, sapune, a posebno zbog činjenice da lice čistim isključivo prirodnim sapunima, ovom poklonu sam se nestvarno obradovala!

@shebek.soaps su ručno rađeni sapuni od prirodnih sastojaka, spektakularnog izgleda i još boljeg mirisa, idealni za čišćenje i njegu lica i tijela. Virnite na profil i uvjerite se kakve nestvarne proizvode izradjuju. Savršeni su i za poklone obzirom da je zaista puno pažnje posvećeno načinu izrade i izgledu svakog sapuna.

Hvala @fbl_magazine

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
L’Occitane vas vodi u zemlju čarobnih poklona