Anew Dual Eye kreme sa Protinolom brišu tragove umora sa lica

Release Date
10/01/2022

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni Protinol, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolom i predstavlja – Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye korektor za tamne podočnjake sa Protinolom koji podmlađuju predio oko očiju za samo 48 sati. Višestruko nagrađivani, nositelj prestižne Edison nagradeProtinol, pospješuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Uz Dual Eye korektor sa Protinolom tamni podočnjaci, otečenost i sijenke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je sa antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye korektor, korišten dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika.

Dual Eye Lifting tretman za zatezanje kapaka, sačinjen je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospješuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

– Dvofazne Anew kreme sa Protinolom važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se vidio pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nježnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom prijedelu ne rastežete, izjavila je Šejla Korjenić PR specijalista Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.