FBL Beauty Club: Naše čitateljice su testirale FBL x Shebek.Soaps MAGIC LAVENDER sapun

Release Date
10/01/2022

Nedavno smo u saradnji sa Azrom Spahić-Karkin i njenim Shebek.Sopas predstavili novi sapun – Magic Lavender sa bademovim mlijekom.

Shebek su prirodni premium sapuni i njega kože bazirana na upotrebi najkvalitetnijih sastojaka koji pomažu koži da održi svoj prirodni hidrolipidni balans, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila.  Magic Lavender je kreiran sa pažljivo izabranim sastojcima: saponificirano maslinovo ulje, kokosovo ulje, bademovo ulje, ulje konoplje, ricinisovo ulje, shea puter, kakao puter, voda, bademovo mlijeko, eterična ulja lavande i pačulija, roza glina i aktivni ugalj.

Limitirana edicija sapuna je prodana u rekordnom roku, a dvije čitateljice su podijelile s nama svoje utiske o sapunu.

 

@irispejakovic.lifestyle

Whatever you have to have, try to have something handmade.
– Savršen miris lavande s bademovim mlijekom i otmjena izrada sapuna za tijelo i lice su me očarali @shebek.soaps
– Prirodni premium sapun ručno je rađen za vaše zdravlje.
– Sadrži visoko kvalitetna ulja (MAGIC LAVENDER sadrži maslinovo, kokosovo, bademovo, ricinusovo ulje, ulje konoplje i ulje pačulija) i maslace (MAGIC LAVENDER sadrži shea i kakao maslac) koji hrane i hidratiziraju kožu.
– Sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka i gline (MAGIC LAVENDER sadrži et.ulje lavande, bademovo mlijeko, roza glinu i aktivni ugalj) koji umiruju i mineraliziraju kožu a ne isušuju i ne sadrže toksine.
– Made in BiH #handmade
Hvala @fbl_magazine na pravom otkriću, savršen poklon.
Vjerujem da ćete i vi naći savršen sapun za sebe na stranici @shebek.soaps

 

@melisasusko

Obzirom da ja jako volim mazalice, kremice, sapune, a posebno zbog činjenice da lice čistim isključivo prirodnim sapunima, ovom poklonu sam se nestvarno obradovala!

@shebek.soaps su ručno rađeni sapuni od prirodnih sastojaka, spektakularnog izgleda i još boljeg mirisa, idealni za čišćenje i njegu lica i tijela. Virnite na profil i uvjerite se kakve nestvarne proizvode izradjuju. Savršeni su i za poklone obzirom da je zaista puno pažnje posvećeno načinu izrade i izgledu svakog sapuna.

Hvala @fbl_magazine

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bili smo na prvom L’Occitane Experience eventu u BiH