Billie Eilish i Nike predstavljaju nove, veganske Air Jordan tenisice

Release Date
30/09/2021
fotografije
@jumpman23
Pjevačica Billie Eilish još jednom se vraća u središte pozornosti, ovaj put sa novim parovima Nike tenisica. Saradnja popularnog sportskog brenda Nike i mlade Billie donosi dva modela kultnih tenisica – Air Jordan 15 i Air Jordan 1KO.

Od osamdesetih godina prošlog vijeka poznati model Nike tenisica proizvodi se saradnji s jednim od najpoznatijih košarkaša svijeta Michaelom Jordanom – ‘Jordanice’ su, uz svoj prepoznatljiv dizajn i ime, od samog starta postale legendarni komad obuće.

fotografija @jumpman23

Tenisice su napravljene od veganskih, a dijelom i od recikliranih materijala. Pjevačica koja je ponosna glasnogovornica održive mode i veganskog načina života, htjela je to ukomponirati i u dizajn samih tenisica. Tenisice krasi i logotip koji je nacrtala kaže, kad je imala tek 14 godina.

fotografija @jumpman23

Ono što joj se posebno dopada kad je riječ o AJ1 KO tenisicama je njihov stil, jer kako kaže mogu se kombinirati s bilo čim, hlačama, haljinama ili suknjama, a AJ 15 su oduvijek bile njene najdraže Jordanke. Iako, inspirirane NASA-inim X-15 fighter jetom nisu baš najpopularnije, ali Eilish kaže kako ne mari za to, jer ono što osjećaš prema nečemu što jako voliš je najvažnije na svijetu.

 

fotografija @jumpman23

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
NIKE Air Max 90 slavi 30. rođendan!