Billie Eilish i Nike predstavljaju nove, veganske Air Jordan tenisice

Release Date
30/09/2021
fotografije
@jumpman23
Pjevačica Billie Eilish još jednom se vraća u središte pozornosti, ovaj put sa novim parovima Nike tenisica. Saradnja popularnog sportskog brenda Nike i mlade Billie donosi dva modela kultnih tenisica – Air Jordan 15 i Air Jordan 1KO.

Od osamdesetih godina prošlog vijeka poznati model Nike tenisica proizvodi se saradnji s jednim od najpoznatijih košarkaša svijeta Michaelom Jordanom – ‘Jordanice’ su, uz svoj prepoznatljiv dizajn i ime, od samog starta postale legendarni komad obuće.

fotografija @jumpman23

Tenisice su napravljene od veganskih, a dijelom i od recikliranih materijala. Pjevačica koja je ponosna glasnogovornica održive mode i veganskog načina života, htjela je to ukomponirati i u dizajn samih tenisica. Tenisice krasi i logotip koji je nacrtala kaže, kad je imala tek 14 godina.

fotografija @jumpman23

Ono što joj se posebno dopada kad je riječ o AJ1 KO tenisicama je njihov stil, jer kako kaže mogu se kombinirati s bilo čim, hlačama, haljinama ili suknjama, a AJ 15 su oduvijek bile njene najdraže Jordanke. Iako, inspirirane NASA-inim X-15 fighter jetom nisu baš najpopularnije, ali Eilish kaže kako ne mari za to, jer ono što osjećaš prema nečemu što jako voliš je najvažnije na svijetu.

 

fotografija @jumpman23

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.