U Banjoj Luci predstavljen novi BMW model THE X7

Autocentar Tomić doo, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavio najnoviji BMW model THE X7 u Banjoj Luci.

 

Svojom impresivnom pojavom, simfonijom oblika, površina i linija, BMW X7 je pravo remek djelo koje ulijeva povjerenje već na prvi pogled. Nova dimenzija luksuza u BMW-u X7 oslikana je skladnim spojem impozantne pojave i osobnosti. S obzirom na veličanstveni izgled, dojam lakoće i agilnosti postignut je uglađenim dizajnerskim linijama i atletskom figurom.

 

Pod geslom ‘udobnost sjedenja prve klase’, novi BMW X7 svim putnicima nudi prvoklasno iskustvo putovanja. Najfinija koža, impresivno ambijentalno osvjetljenje, peterozonska automatska klima te neizostavni dojam profinjene elegancije i vrhunske udobnosti na svim terenima stvaraju novu klasu luksuza.

 

Povezanost i najnovije digitalne tehnologije predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7.

 

BMW-ov moto ‘najbolje od najboljeg’ primjetan je i u ponudi motora za X7. U ponudi su jedan benzinski i dva dizelska motora (svi sa šest cilindara) koji jamče luksuzni doživljaj putovanja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Seksi aplikacija za mobitele koja čuva vaše zdravlje