U Banjoj Luci predstavljen novi BMW model THE X7

Autocentar Tomić doo, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavio najnoviji BMW model THE X7 u Banjoj Luci.

 

Svojom impresivnom pojavom, simfonijom oblika, površina i linija, BMW X7 je pravo remek djelo koje ulijeva povjerenje već na prvi pogled. Nova dimenzija luksuza u BMW-u X7 oslikana je skladnim spojem impozantne pojave i osobnosti. S obzirom na veličanstveni izgled, dojam lakoće i agilnosti postignut je uglađenim dizajnerskim linijama i atletskom figurom.

 

Pod geslom ‘udobnost sjedenja prve klase’, novi BMW X7 svim putnicima nudi prvoklasno iskustvo putovanja. Najfinija koža, impresivno ambijentalno osvjetljenje, peterozonska automatska klima te neizostavni dojam profinjene elegancije i vrhunske udobnosti na svim terenima stvaraju novu klasu luksuza.

 

Povezanost i najnovije digitalne tehnologije predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7.

 

BMW-ov moto ‘najbolje od najboljeg’ primjetan je i u ponudi motora za X7. U ponudi su jedan benzinski i dva dizelska motora (svi sa šest cilindara) koji jamče luksuzni doživljaj putovanja.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PASTEL ELASTIC: Bol kao meditativni užitak