Grupa Zoster objavila video spot za pjesmu ČOVJEK ŽELI DA JE PTICA

Release Date
25/05/2022
foto
Zoster

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu Čovjek želi da je ptica, koja je treći singl sa njihovog novog albuma Najgori. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući glazbenici na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi‘ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš‘, otkrivamo našeg protagonistu ‘Najgoreg’ u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem ‘Najgorem’, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album Najgori imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana  krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma Najgori koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.