Grupa Zoster predstavila novi singl KUDA IDU SVI TI LJUDI

Datum objave
18/03/2020

Pet godina nakon izlaska albuma Srce uzavrelo grupa Zoster najavljuje novi album pod nazivom Najgori, singlom Kuda idu svi ti ljudi. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo i Mario Knezović. Spot je nastao u režiji Miodraga Cicovića i direktora fotografije Vuka Papića.

Zoster je osnovan 2000. na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića kao potreba da se nešto kaže. Njima su se nakon godinu pridružili bubnjar Goran Rebac i pjevačica Marijana Pejić, i njih četvero čine okosnicu grupe. Zmajevi, Flomasteri samo su neka od imena koje su mijenjali sa svakim nastupom. Naziv Zoster nastaje nakon što je Mario prebolovao herpes zoster, a dijagnozu mu je očitovao veliki fan grupe, izvjesni Dr Miško. Herpes zoster je virus koji živi u ljudskom tijelu, a prilikom pada imuniteta, manifestira se na površini kože u vidu osipa, koji se vremenom širi, najčešće po ramenima i oko pasa. Zoster je nastao kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini. Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, te ponekad i edukacije. Snimili su 4. studijska albuma.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Magični izlog u Splitskoj 84 u Mostaru