Pozivamo vas na proslavu 10. rođendana Fashion.Beauty.Love magazina

Release Date
13/05/2023

Pozivamo vas na spektakularnu proslavu 10. rođendana Fashion.Beauty.Love magazina, koja će se održavati od 10. do 20.8. 2023. u Galeriji Roman Petrović. Pripremili smo nevjerojatno iskustvo koje slavi vašu i našu strast prema modi, ljepoti i umjetnosti.

Event je otvoren za sve koji su strastveni o modi, ljepoti, umjetnosti i vinima. Ovo je prilika da se okružite kreativnošću i inspiracijom, upoznate talentirane ljude i pronađete unikatne komade koji će vas očarati.

program

10. 8. 2023. – izložba mladih talentiranih umjetnika/ica

Ova izložba će biti prodajnog karaktera, pa ćete imati priliku podržati lokalne umjetnike/ice i možda pronaći savršeno umjetničko djelo za svoj dom.

11.8. – 19.8.2023. druženje sa bh. modnim dizajnerima/icama i showroom

Tokom eventa, imat ćete jedinstvenu priliku upoznati bh. modne dizajnere/ice i otkriti njihove najnovije kolekcije. Druženje s kreativcima iz modnog svijeta pružit će vam uvid u njihovu viziju i strast prema kreiranju. Neizostavan dio eventa je showroom bh. modnog dizajna, gdje ćete moći razgledati i kupiti unikatne komade od domaćih dizajnera/ica. Ova prilika vam omogućuje da podržite lokalnu modnu scenu i pronađete posebne komade koji odražavaju vaš stil.

11.8. – 19.8.2023. – testiranje novih beauty i parfemskih brendova

Za ljubitelje ljepote, pripremili smo poseban kutak za testiranje novih beauty i parfemskih brendova. Moći ćete istražiti najnovije trendove i proizvode te se posvetiti svom osobnom stilu ljepote.

20.8.2023. – FBL shop bazzar

Zadnji dan druženja bit će organiziran i mali bazar rukotvorina, gdje ćete moći istražiti ručno izrađene predmete koji odišu kreativnošću i originalnošću, a koje inače možete kupiti u našem online FBL shopu.

WINE FLIGHT

Za ljubitelje i ljubiteljice vina, imamo posebno iznenađenje! Upoznajte se s najboljim vinima Hercegovine kroz degustaciju i saznajte više o procesu proizvodnje i tradiciji vinogradarstva u našoj zemlji.

 

Galerija će 10 dana biti središnje mjesto susreta za sve kreativce. Ukoliko želite podijeliti svoju umjetnost s publikom, javite nam se i rezervirajte svoje mjesto u galeriji. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom inspirativnom putovanju.

Označite datum u kalendaru i pripremite se za FBL nezaboravno iskustvo!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.