Organlook: Proizvodi od prirodnih sastojaka za sve one kojima je važno šta nanose na svoju kožu

Organlook proizvodi su napravljeni od potpuno prirodnih sastojaka, koriste isključivo biljna ulja i putere, cvjetne vodice, eterična ulja i druge sastojke koji su prirodnog porijekla. Njihovi proizvodi su namjenjeni svim ljudima koji žele živjeti prirodnim stilom života i kojima je važno šta nanose na svoju kožu.

 

E-_organlook-promo_DEOLOOK-reklama-magazin

 

– Organlook je nastao u inat brzom načinu života i onima koji kažu da se u BiH ne može uspjeti i napraviti dobra priča. Krenuli smo sa izradom proizvoda koji su bili alternativa najštetnijim komercijalnim proizvodima i vodili smo se time da želimo sebi, ali i drugima pružiti mogućnost izbora zdrave kozmetike tamo gdje je do tada nije bilo. Upravo na taj način su i nastajali naši prvi proizvodi. Vremenom se veliki dio proizvoda razvio upravo iz komunikacije sa našim kupcima i njihove potrebe za zdravom alternativom kozmetici koju su oni do tada koristili. Sada imamo paletu od više od 70 proizvoda, deodoranti, kreme za ruke, kreme za njegu kože lica, losione za tijelo, proizvode za njegu kože beba, kažu nam Lejla Mehmedovic Sofo i Jasminko Sofo.

 

organlook 2

 

Organlook izdvaja originalnost i profesionalnost, ali i prirodnost proizvoda, jer kako iz Organlooka kažu, ukoliko nešto ne možete pojesti, onda to nemojte nanositi ni na vašu kožu, a naši proizvodi su toliko sigurni da ih možete i pojesti.

Organlook proizvode možete naručiti putem Organlook Facebook stranice, i na odabranim sajmovima. Uskoro će se naša deo krema naći i u svim dm prodavnicama u cijeloj BiH.

 

organlook 3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MAC x Rosalía kolekcija od danas dostupna i u BiH