LAURA FRUIT FAIRY – veganski kulinarski blog koji obožavamo

U rukama blogerice Laure Fruit Fairy kuhanje dobija jednu posve drugu dimenziju. Ona svoju kreativnost i maštovitost u kuhinji podiže na višu razinu i nesebično dijeli sa svima, a kad se spoje ukusna jela i vrhunska fotografija – na meniju je prava pravcata kulinarska senzacija. Njen blog i Instagram profil izgledaju čarobno, kako da su šumska vila i jednorog napravili party.

 

https://instagram.com/p/BWW-nOkD5sP/

 

Laura piše o hrani i raznim drugim temama koje nas inspiriraju da živimo zdraviji život. Ona vjeruje kako je zdravlje jednako sreća, te da je briga o tijelu najveći oblik samopoštovanja. Laura ima 23 godine i, kako kaže, osim nekoliko mjeseci provedenih u Londonu, Suzhouu i Beogradu većinu svog života provela je u rodnom gradu Štutgartu, gdje trenutno živi. Zaljubljena je u otkrivanje novih mjesta i kultura.

 

https://instagram.com/p/BV-NjoADE25/

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vO8DPW0fseU&feature[/youtube]

 

Prije tri godine se odlučila biti veganka i danas je po njenom mišljenju to jednosmjerna karta i najbolja odluka koju je ikad napravila i ne samo za njeno zdravlje već je uspjela pronaći i strast da pomaže ljudima na njihovim zdravstvenim putovanjima.

 

https://instagram.com/p/BV_oT2sDWjm/

https://instagram.com/p/BVp0g3QjzA4/

https://instagram.com/p/BVeRG-7DNfF/

https://instagram.com/p/BVfnyeID_-W/

https://instagram.com/p/BVO41t3jpYt/

https://instagram.com/p/BU94NGIDPS7/

https://instagram.com/p/BUHz6__jAeD/

https://instagram.com/p/BT1SXCTj-ep/

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
FBL shop: ColourMeOrange ručno oslikani bookmarks