LAURA FRUIT FAIRY – veganski kulinarski blog koji obožavamo

Release Date
12/07/2017
fotografije
Laura Fruit Fairy

U rukama blogerice Laure Fruit Fairy kuhanje dobija jednu posve drugu dimenziju. Ona svoju kreativnost i maštovitost u kuhinji podiže na višu razinu i nesebično dijeli sa svima, a kad se spoje ukusna jela i vrhunska fotografija – na meniju je prava pravcata kulinarska senzacija. Njen blog i Instagram profil izgledaju čarobno, kako da su šumska vila i jednorog napravili party.

Laura Fruit Fairy

Laura piše o hrani i raznim drugim temama koje nas inspiriraju da živimo zdraviji život. Ona vjeruje kako je zdravlje jednako sreća, te da je briga o tijelu najveći oblik samopoštovanja. Laura ima 23 godine i, kako kaže, osim nekoliko mjeseci provedenih u Londonu, Suzhouu i Beogradu većinu svog života provela je u rodnom gradu Štutgartu. Zaljubljena je u otkrivanje novih mjesta i kultura.

Prije tri godine se odlučila biti veganka i danas je po njenom mišljenju to jednosmjerna karta i najbolja odluka koju je ikad napravila i ne samo za njeno zdravlje već je uspjela pronaći i strast da pomaže ljudima na njihovim zdravstvenim putovanjima.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Etiketa luđakinje