LAURA FRUIT FAIRY – veganski kulinarski blog koji obožavamo

U rukama blogerice Laure Fruit Fairy kuhanje dobija jednu posve drugu dimenziju. Ona svoju kreativnost i maštovitost u kuhinji podiže na višu razinu i nesebično dijeli sa svima, a kad se spoje ukusna jela i vrhunska fotografija – na meniju je prava pravcata kulinarska senzacija. Njen blog i Instagram profil izgledaju čarobno, kako da su šumska vila i jednorog napravili party.

 

https://instagram.com/p/BWW-nOkD5sP/

 

Laura piše o hrani i raznim drugim temama koje nas inspiriraju da živimo zdraviji život. Ona vjeruje kako je zdravlje jednako sreća, te da je briga o tijelu najveći oblik samopoštovanja. Laura ima 23 godine i, kako kaže, osim nekoliko mjeseci provedenih u Londonu, Suzhouu i Beogradu većinu svog života provela je u rodnom gradu Štutgartu, gdje trenutno živi. Zaljubljena je u otkrivanje novih mjesta i kultura.

 

https://instagram.com/p/BV-NjoADE25/

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vO8DPW0fseU&feature[/youtube]

 

Prije tri godine se odlučila biti veganka i danas je po njenom mišljenju to jednosmjerna karta i najbolja odluka koju je ikad napravila i ne samo za njeno zdravlje već je uspjela pronaći i strast da pomaže ljudima na njihovim zdravstvenim putovanjima.

 

https://instagram.com/p/BV_oT2sDWjm/

https://instagram.com/p/BVp0g3QjzA4/

https://instagram.com/p/BVeRG-7DNfF/

https://instagram.com/p/BVfnyeID_-W/

https://instagram.com/p/BVO41t3jpYt/

https://instagram.com/p/BU94NGIDPS7/

https://instagram.com/p/BUHz6__jAeD/

https://instagram.com/p/BT1SXCTj-ep/

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Otvoren Međunarodni filmski festival Rotterdam uživo u Sarajevu (IFFR Live!)