Shebek.Soaps i FBL predstavljaju novi sapun – MAGIC LAVENDER sa bademovim mlijekom

Datum objave
23/12/2021

Početkom ove godine smo u našem magazinu predstavili Azru Spahić – Karkin, magistricu farmacije, kreatoricu mirisnog brenda Shebek.

Shebek su prirodni premium sapuni i njega kože bazirana na upotrebi najkvalitetnijih sastojaka koji pomažu koži da održi svoj prirodni hidrolipidni balans, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila.

Svi sastojci su prirodni uključujući eterična ulja koja koriste za mirise, biljke i gline koje koriste kao boje. Tu su i sastojci poznati po svojim hranjivim svojstvima kao što su kokosovo mlijeko, med, svježi avokado, banana, kakao puter, shea puter, bademovo ulje, avokado ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje, kokosovo ulje.

Zbog brige o prirodi u svojim recepturama ne koriste palmino ulje, niti vještačke sastojke.

U ovim hladnim danima vam donosimo prekrasna mirisna polja lavande iz Provanse, čarobne francuske regije. U saradnji sa Shebek brendom predstavljamo sapun za lice i tijelo Magic Lavender sa bademovim mlijekom.

Magic Lavender je kreiran sa pažljivo izabranim sastojcima: saponificirano maslinovo ulje, kokosovo ulje, bademovo ulje, ulje konoplje, ricinisovo ulje, shea puter, kakao puter, voda, bademovo mlijeko, eterična ulja lavande i pačulija, roza glina i aktivni ugalj.

Svi sapuni, pa i Magic Lavander, ručno su rađeni i u njih je satkana posvećenost i ljubav, svaki komad predstavlja Azrino malo, mirisno i njegujuće umjetničko djelo.

Sapun možete kupiti putem našeg FBL shopa. 

Shebek.Soaps x FBL sapun MAGIC LAVENDER sa bademovim mlijekom

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zaljubili smo se u L’Occitane BADEM kolekciju za njegu tijela