FBL Secret Santa – pridružite nam se!

Datum objave
03/12/2020
fotografija
Twenty20

Ova godina je bila teška, stresna, izazovna i posebna, znamo da se neće desiti restart svijeta kad nastupi 2021, da se neće preko noći vratiti stvari na staro, ali jako želimo vjerovati da će to biti bolja godina, nadamo se da hoće. Kako bismo učinili bar malo boljim posljednji mjesec u ovoj godini, odlučili smo organizirati malu igru darivanja. Ideja je da pošaljemo malo ljubavi, te da preko poklončića možda upoznamo neke nove ljude.

Ukoliko ste zainteresirani vaš zadatak je da nam pošaljete vaše podatke – ime i prezime, adresu stanovanja i broj telefona putem e-maila poklon@fbl.ba. Vama ćemo poslati nečije kontakte, a vaše nekome drugom i sve što trebate uraditi jeste da kupite jedan poklončić u vrijednosti do 10KM (5 eura) i pošaljete ga osobi čiju ste adresu dobili. Vi ćete isto tako dobiti poklon od nekoga kome ćemo proslijediti vašu adresu.

Ne morate se brinuti šta ćete kupiti, sigurni smo da ćete uživati znajući da ćete nekoga usrećiti sitnicom. Obavezno napišite vaše kontakte na paketiću, možda se iz ovoga rodi i jedno novo prijateljstvo.

Pridružite nam se! I stay safe!

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
5 stvari koje je važno znati prilikom pravljenja zaštitnih maski