HUGG SOFA – udobna i privlačna sofa u kojoj se želimo odmarati

Release Date
04/05/2023
fotografije
Gazzda

Nakon dugog dana, sve što nam je potrebno su toplina i udobnost zagrljaja. S tim na umu Gazzda tim je kreirao udobnu i privlačnu sofu kao savršeno rješenje – Hugg Sofu. Na prvi pogled Hugg podsjeća na neku mekanu formaciju oblaka, spremnu da vas ugnijezdi. Njen jedinstveni dizajn čini je izuzetnim komadom namještaja. Drvena maska koja nježno ‘grli’ sofu je bila inspiracija za njeno ime.

Prije nekoliko godina, dizajner Mustafa Čohadžić je zamislio sofisticiranu i minimalističku sofu, koja pruža nekompromitiranu udobnost, nježno vas privlačeći da se uvijete i opustite. Zahvaljujući modularnosti, Hugg omogućava prilagođavanje i konfiguriranje, s jedanaest modularnih dijelova za odabir, za bilo koji životni prostor i namjenu.

Bilo da preferirate klasični dvosjed ili trosjed za odmor, ili L-oblikovani ugaoni dio, savršen za noć društvenih igara s prijateljima, Hugg Sofa se prilagođavama vašim potrebama. Postoji i mogućnost pratećeg modula s fiksnim stolom, koji je inspiriran Gazzdinim postojećim Loop Side stolom.

Dubinu sjedišta prema ličnim željama možete prilagoditi dodatnim jastucima, svako može pronaći svoj savršeni nivo udobnosti.

Boje jastuka mogu biti monohromatske, komplementarne ili kotrastne. Sve zavisi šta više volite klasični, bezvremenski ili savremeniji osjećaj.
Hugg Sofa se prilagođava vašim potrebama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.