Elie Saab Le Parfum Royal: Miris za sve žene koje otkrivaju svoju snagu

Datum objave
03/10/2019

Modna kuća Elie Saab lansira novi izvanredni parfem za žene, Elie Saab Le Parfum Royal. Ovaj novi parfem dio je luksuzne kolekcije Le Parfum – koju čine tri izuzetna i sofisticirana parfema za žene. Elie Saab Le Parfum Royal dolazi u prekrasnoj masivnoj kristalnoj bočici koja je lijepo ukrašena mornarskim ornamentima i bojama.

 

Le Parfum Royal je opisan kao hrabar, moćan i ženstven. Miris za sve žene koje otkrivaju svoju snagu i auru. Krunisan mandarinom u kombinaciji sa blistavim akordom, miris otkriva srce ruže i nerolija i napokon ostavlja veličanstven trag sandalovine, ambera i vanile.

Odlična oda ženstvenosti, Elie Saab miris ponovo je osmislila Maja Lernout. Mlada parfimerka interpretira Saabovu viziju moderne kraljevske porodice ambernim cvjetnim chipreom. Njena kruna sija sa esencijom mandarine, bacajući svoje svijetlo na blistavu kompoziciju. Plemenito srce otkriva dva aspekta kraljice cvijeća, turske i bugarske ruže, sa dragocjenim libanskim nerolijem, cvjetovima narandže koji se uzgajaju u domovini Couturiera. Indonezijska pačuli esencija i kremasta sandalovina sjedinjuju se sa amberom i vanilom.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Lancôme French Temptation: Dobrodošli u odvažan i kreativan svijet savremene francuske beauty slastičarnice